Riski 0 Napisano 25 Październik 2011 Gdy ściągłem MC z internetu i chce go odpalić robi mi sie czarny ekran z niebieskimi punktami. Na dodatek gdy ściągłem z tej samej strony gdzie indziej wszystko działało poprawnie. Co mam robić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 25 Październik 2011 Skąd dokładnie go ściągnąłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Austinho 3 Napisano 25 Październik 2011 Ale oprogramowanie Javy masz zainstalowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 25 Październik 2011 Nie pomagaj mu, bo nie wiadomo czy ma legalnego MCPrzeczytaj regulamin strony zanim oberwiesz banem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Austinho 3 Napisano 25 Październik 2011 Sądząc po tym, że jeszcze nie odpisał, a przegląda forum to pewnie masz rację. Mimo wszystko kwestia Javy jest poruszana w dostępnym publicznie FAQ. Tylko, że gościu pewnie tam nie zajrzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Riski 0 Napisano 25 Październik 2011 Ale oprogramowanie Javy masz zainstalowane?mam zainstalowanom jave Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 25 Październik 2011 Zabijcie go, nie dość że pirat to nie potrafi pisać i wkleja linki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gdy ściągłem MC z internetu i chce go odpalić robi mi sie czarny ekran z niebieskimi punktami. Na dodatek gdy ściągłem z tej samej strony gdzie indziej wszystko działało poprawnie. Co mam robić???
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi