Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kiciaa777

Ratunku! Nie mogę grać!

Pytanie

Kiciaa777    0

Grałam sobie na surrvivalu i nagle komp mi się zaciął. Tak już się zdarzało, więc wyłączyłam go z klawisza, nie włączając minecrafta(bo nie mogłam). Włączyłąm, zalogowałam się i szok!Nie ma mojego świata, na którym grałam! Gdzie jest mój świat? Weszłąm do folderu .minecraft i tam był, pod innymi światami, ale nie mogę do niego wejść, bo po kliknięciu"singleplayer" nie wyświetla mi się ten świat! a wszystkie inne są! nie wiem, co robić. Ostatnio zbudowałąm tam miliony rzeczy! Proszę o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Kiciaa777    0

Rada na przyszłość:

Nigdy nie zamykaj na chama MC

to jak miałąm zamknąć i mc i komputer, skoro się zaciął? -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rapikol    88

Ja Cie tylko ostrzegam, nie mówię jak miałaś temu zapobiec

Ja bym poczekał na odwieche

Mi się to nie zdarza, bo nie mam tak zaśmieconego PC, żeby się zawiesił, więc do końca Ci pomóc nie mogę

Popytaj koleżanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Austinho    3

Na początku spróbowałbym utworzyć nowy świat, wejść w jego folder i w >region< usunąć stare pliki i wrzucić te z utraconego save'a. I jeszcze podmienić >session<, bo tam są informacje o Twojej rozgrywce. >level< chyba nie trzeba. A jak to nie podziała to można spróbować odzyskać mapę z MCEdit albo sam >region< podmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kiciaa777    0

Na początku spróbowałbym utworzyć nowy świat, wejść w jego folder i w >region< usunąć stare pliki i wrzucić te z utraconego save'a. I jeszcze podmienić >session<, bo tam są informacje o Twojej rozgrywce. >level< chyba nie trzeba. A jak to nie podziała to można spróbować odzyskać mapę z MCEdit albo sam >region< podmienić.

Dzięki bardzo,spróbuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...