mafioo 0 Napisano 23 Październik 2011 Mam pomysł dotyczący paska głodu w minecrafcie. Ponieważ teraz przy każdego rodzaju prac czy nawet zwiedzaniu miasta potrzebna jest jedzenie, można by zrobić farmę zwierząt. Postawić ogrodzenie i na środku postawić monster spawner ze świniami. Tyle pomysł łatwy ale bardzo pomoże.Czekam na zatwierdzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WoojekSid 1 Napisano 23 Październik 2011 Wiem że zdanie należy do administracji ale jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 23 Październik 2011 Mam pomysł dotyczący paska głodu w minecrafcie. Ponieważ teraz przy każdego rodzaju prac czy nawet zwiedzaniu miasta potrzebna jest jedzenie, można by zrobić farmę zwierząt. Postawić ogrodzenie i na środku postawić monster spawner ze świniami. Tyle pomysł łatwy ale bardzo pomoże.Czekam na zatwierdzeniewarp zwierzęta? farma? Co do cb to tak : usuń X-ray ,pozatym /warp wojna - tam masz zwierzeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Październik 2011 Po pierwsze, projekty powinny być dawane wg. wzoru . Po drugie, co do tego wszystkiego ma x-ray? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafioo 0 Napisano 24 Październik 2011 warp zwierzęta? farma? Co do cb to tak : usuń X-ray ,pozatym /warp wojna - tam masz zwierzetaNie mam X-ray i czy chcesz chodzić i szukać świń niż iść na warp zwierzęta i po prostu zebrać jedzenie??? w ciągu 1 min 1 stac ??? było by o wiele łatwiej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 24 Październik 2011 I było by za łatwo. Chyba nie o to chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 24 Październik 2011 I było by za łatwo. Chyba nie o to chodzi ? masz x-raya... pozatym wszyscy mówią że było by załatwo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 24 Październik 2011 1. Nie ma wzoru2. Jedzenie można kupić3. Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach