Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kexan

Skarga na kidModa TwistedFakes

Rekomendowane odpowiedzi

Kexan    9

Witam... To moja skarga. Tajne notatki. Nie dawać do czytania osobom trzecim i tym, którzy są aktualnie podczas wymierzania wyroku karu więziennej.

Otóż dnia dzisiejszego (23.10.11r.) zostałem poszkodowany przez najnowszego kidModa. Nick jego brzmi- TwistedFakes (prawie jak Twisted Fate z LoL-a).

Co się takiego stało? Otóż tak- tego dnia ja, z moją gildią i Hartmanami walczyliśmy na zamku "nowej gildii". Jeden z moich największych przyjaciół na tym serwerze wpadliśmy na pomysł, aby wylać na nich lawę. Okej, wylałem.

Po kilkunastu minutach musiał dać komuś wejść na komputer na pół godziny. Ja wróciłem spotkała mnie niespodzianka- ban na 14 godz. (do 24.10.11r. 8:00). Co ciekawe- nawet na serwer Aliquam! Poszedłem na TS. Tak, mogłem się domyślić- zrobił to TwistedFakes! Mówił, że poczekam na Aliquam 20 min. Ta, jasne. Na szczęście przybył mój znajomy Mod i mnie odbanował (przynajmniej na chwilę). Pytałem się, o co chodzi. Ten pisał, że "tak nie może być". Napisałęm Poke'a, chciałem wyrazić w dwóch słowach moje zażenowanie, a tu po kilku minutach- ban na 2 godz. na wchodzenie na ten kanał na TS! Po jakimś czasie znowu dostałem bana na obydwa serwery (FB i Aliquam) (musiało się tak stać). I co?

Czy na tym serwerze nie ma uczciwości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kitkat    0

chyba nie ja mam prema za nic i nic z tym nie zrobie ,pozegnalem sie na amen z cala siecia!!! :mad2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Kitikat, napisz dokładnie o co chodziło . Wyjaśnimy sprawę . Dostałes perma przez błąc mcbans, jeśli nie umiesz sprawy załatwiać to żegnaj, ale pamiętaj to nie nasza wina a jedynie twoja;)

Kexan, bana na serwerze słusznie dostałes lecz na ts nie, zgadzam się z tym i obiecuje że KidMod zostanie ogarnięty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

Niet :) Ja byłem wręcz przeciw temu by on dostał bana. Szczerze to już nie pamiętam kto to zrobił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xJudaszx    1

Bana na serwerach dostał od Whiskasa... a od TwistedFakes dostał bana na TS. Pozdrawiam Judaszx :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...