Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
freeze4

Kupno gry

Pytanie

freeze4    5

Witam, mam problem. Chciałbym kupić grę, mam zamiar zrobić to przez allegro (kontagier.pl). No i nasuwa mi się myśl, co zrobić z tym kodem co go otrzymam ? gdzie dac, bo na oficialnej stronie nie znalazlem takiego miejsca. Nasuwa mi się także jeszcze jedna myśl, gdy zakupie ten kod na kontagier, to kupie najnowszą wersję BETA ze wszystkimi dodatkami które wyjdą w przyszlości ? tj 1,7, 1.8 itp ? Bo przeczytałem gdzieś, ze po zakupieniu bety nie bede mial dostepu do tego, może mi ktoś wyjaśnić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jest tak, aktualnie sprawa stoi na Beta, Jeżeli kupisz kod do Gry wejdź na ten Link www.minecraft.net/redeem.jsp

Pamiętaj aby zakupić Beta-Key !

Aktualizacje dostaniesz wszystkie do wersji Survival Minecrafta. (Wszystkie które będą dostępne)

Ponieważ kupujesz po terminie Alfa, nie dostaniesz następnych płatnych DLC (Dodatków), do gry Minecraft.

Takich jak Capture The Flag, Adventure.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Pueblos    3

Ja bym uważał na twoim miejscu bo nie ma gwarancji, że ten kod jest legalny... Mojang wypiera się "pośrednich" sprzedawców kodów do MC, szczególnie takich co sprzedają taniej.

-EDIT-

A kupując oryginalny klucz do MC będziesz miał wszystkie kolejne aktualizacje dostępne za darmo (1.7 , 1.8 itd.), ale nie dodatki jak to przedtem powiedział SiZ3K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...