ipito 3 Napisano 22 Październik 2011 Plaska mapa, skrzynie wypchane materiałami. Tylko ściągać i budować!Link do mapki znajduje się w opisie filmu na youtube: Bonus: Seed do mapki z twierdzą na 1.9 prerelease 4: 2904199731051997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reksiak 0 Napisano 24 Październik 2011 Mądrze dzięki za mapke jestem ci bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 30 Październik 2011 fajna, pusta mapka.Akurat tak się składa że żadne mody mi nie chodzą i nie mam czym przeczyścić terenu, a tutaj nowa, świerzuchna mapka ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Napisano 5 Luty 2012 Bardzo fajna mapka. Zapewne robiona w MCedit? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~Karti in Love~ 0 Napisano 5 Luty 2012 Szczeże mówiąc troche nie lubie mapek z full eq ;I. Ale bardzo mi sie przyda pusta Thx "UP" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 21 Luty 2012 Mapka pusta dostępna w 1.1... Można normalnie wygenerować! [color=#00ff00]///MxBartix: Proszę o zwracanie uwagi na datę pierwszego postu w temacie.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samekwerty 1 Napisano 23 Luty 2012 FAjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakito 2 Napisano 26 Luty 2012 No niezłe, zapewne robione w world edit hmmm...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RanikTools 0 Napisano 27 Luty 2012 Mi się podoba ! Lubię Mody <33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-=WormPL=- 0 Napisano 27 Luty 2012 a opcja super flat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiziu19 0 Napisano 3 Marzec 2012 Temat nieco przestarzały. No, ale to było robione w czasach Bety 1.9 Pre-release 3, ale i tak przydałoby się uaktualnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitbull 1 Napisano 3 Marzec 2012 Teraz to te skrzynie nie potrzebne z tymi iteami no ale jak powyżej temat przestarzały no ale się przyda na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach