Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
otlet

Alone in The ZONE: Początek Serii

Rekomendowane odpowiedzi

otlet    8

No cóż... Zaczynam dopiero w MineCrafcie robić filmy, ale na pierwszy odcinek patrzcie tylko na pomysł, a nie na wykonanie, bo robiłem z nudów, ale już niedługo będzie porządnie wykonana seria typu SERIAL ;)

[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
grubaskov    19

W miarę spoko pomysł. Jakby tak się zabrać porządnie za zrobienie prypeci oraz dobry texture pack do tego i będzie super seria ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
otlet    8

No to był testowy, bo miałem problemy z Frapsem, bo mam pomysł, plan zdjęciowy (serwer [Cenzura].pl zaprasza), zgraną ekipę, umiejętności w kręceniu filmów i ich montażu (wiele produkcji trafiło na inne kanały YT) itp.

Jeśli ktoś ma lepszy i mniej lagujący program do kręcenia filmów to zapraszam do podania mi go ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
otlet    8

fpsy... bo nie potrzebnie nagrywalem w 1440x940

jak ktos chce pomoc to niech sie do mnie zglosi na ts3... czesto jestem na moderacji [Cenzura].pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EvarezTP    0

Ja byłbym chętny, ja nagrywam w maksymalnej (monitor 1080p), ale konwertuje do 720p w sumie niepotrzebnie bo na 480p świetnie to wygląda.

Ja bynajmniej lubię czystą grafikę.

Ustawienia konwertowania to:

- .mp4

- bitrate 10 000 000 (bps)

- frame rate 29,970 (NTSC)

- 1280x720

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...