Rabus 3 Napisano 1 Maj 2011 Jakie są wasze sposoby na budowę mebli? Fotel - schodki + dwie tabliczki po obydwu stronach, fajny, realistyczny efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 1 Maj 2011 Ławka. Sposób j.w , tylko że z dwiema sztukami schodków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietro 7 Napisano 2 Maj 2011 Może mało efektywne ale na plaże żadnego lepszego leżaka nie wykombinowałem Schodki + 2półpłytki drewniane +4 tabliczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 7 Maj 2011 Z mebli to chyba byłoby na tyle co Panowie wyżej pokazali Jeszcze jest lampka, czyli Glowstone i pachołek jeden. To jednak jest jakiś minus w grze i Notch mógłby to jakoś urozmaicić - nasze spędzanie czasu w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 9 Maj 2011 Szafeczka - Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kilka drewnianych schodków Opcjonalnie dodać do tego półschodki - Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KendziorPL 3 Napisano 9 Maj 2011 Jeszcze można TV zrobić! Np z 2 obsydianów, pod nimi regał z książkami, note bloki czy zwykłe deski. Można trochę pokombinować, TV powiększyć, pobawić się oświetleniem. Fajny efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 9 Maj 2011 @Castro12321 no ciekawy pomysł. Ale niestety przedmioty znikają po 5 minutach i bez nich już nie wygląda tak fajnie. @KendziorPL ale tak jak mówisz. Trzeba pokombinować, żeby efekt był na prawdę fajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grower 2 Napisano 18 Maj 2011 Co do mebli - polecam wgrać dwa pluginy pod serwer które umilają grę i będą dawały więcej 'mebli' do gry. Chodzi mi mianowicie o krzesło ( drewniany lub kamienny schodek ), te możemy upodobać jak nam się podoba - dodając na bok znaki, lub z tyłu obrazek - cokolwiek. Drugi plugin to wykorzystanie szkła jako pułki, gdzie tylko osoba która postawiła klocek może wyciągać i wkładać z powrotem do niej przedmioty. Nie wiem, jeżeli się to komuś spodoba to warto wgrać - roboty na 30 sekund./>http://i53.tinypic.com/5foec0.png - krzesła./>http://forums.bukkit.org/attachments/2011-05-17_16-41-15-png.3406/?embedded=1 - półka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minecraftLUGO 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja moge wam powiedzieć jak zrobić łóżko na 2 sposoby,ale musze zrobić streenshota .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zaraz wam pokaże,ale musze zrobić.//Halfwarn za double postMichael Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez Michael Double post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach