Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Budowa mebli

Rekomendowane odpowiedzi

Rabus    3

Jakie są wasze sposoby na budowę mebli?

Fotel - schodki + dwie tabliczki po obydwu stronach, fajny, realistyczny efekt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16

Ławka. Sposób j.w , tylko że z dwiema sztukami schodków.

154ezv4.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pietro    7

Może mało efektywne ale na plaże żadnego lepszego leżaka nie wykombinowałem ;)

Schodki + 2półpłytki drewniane +4 tabliczka

20110502112145.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

Z mebli to chyba byłoby na tyle co Panowie wyżej pokazali :D Jeszcze jest lampka, czyli Glowstone i pachołek jeden. To jednak jest jakiś minus w grze i Notch mógłby to jakoś urozmaicić - nasze spędzanie czasu w domu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KendziorPL    3

Jeszcze można TV zrobić! Np z 2 obsydianów, pod nimi regał z książkami, note bloki czy zwykłe deski. Można trochę pokombinować, TV powiększyć, pobawić się oświetleniem. Fajny efekt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

@Castro12321 no ciekawy pomysł. Ale niestety przedmioty znikają po 5 minutach i bez nich już nie wygląda tak fajnie.

@KendziorPL ale tak jak mówisz. Trzeba pokombinować, żeby efekt był na prawdę fajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grower    2

Co do mebli - polecam wgrać dwa pluginy pod serwer które umilają grę i będą dawały więcej 'mebli' do gry. Chodzi mi mianowicie o krzesło ( drewniany lub kamienny schodek ), te możemy upodobać jak nam się podoba - dodając na bok znaki, lub z tyłu obrazek - cokolwiek. Drugi plugin to wykorzystanie szkła jako pułki, gdzie tylko osoba która postawiła klocek może wyciągać i wkładać z powrotem do niej przedmioty. Nie wiem, jeżeli się to komuś spodoba to warto wgrać - roboty na 30 sekund.

/>http://i53.tinypic.com/5foec0.png - krzesła.
/>http://forums.bukkit.org/attachments/2011-05-17_16-41-15-png.3406/?embedded=1 - półka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge wam powiedzieć jak zrobić łóżko na 2 sposoby,ale musze zrobić streenshota :).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaraz wam pokaże,ale musze zrobić.

//Halfwarn za double post

Michael

Edytowane przez Michael
Double post

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...