kitkat 0 Napisano 20 Październik 2011 dostalem bana a niewiem czemu nie pisze mi czas tylko 2 s o co kaman i wogole? nic nie zrobilem zlego prosze o unbana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 24 Październik 2011 Jak możesz prosić o UNBANA skoro napisałeś swój temat chaotycznie z czego nic nie wiemy . Mogłes dostać bana przez błąd skoro jest to mcbans Popraw się, napisz co dokładnie wyskakuje i nie płacz Wszystko da się rozwiązać Kilka innych osób też miało z tym problem, i już grają na serwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitkat 0 Napisano 25 Październik 2011 konkretnie mi pisze "bb, confrimed (2, s)" niewiem o co chodzi mam prema od tygodnia prosze o unbana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puczor 0 Napisano 25 Październik 2011 o kitikat elo ja tez mam tak samo napisane i nieweim o co kaman niechcial bym kończyć na tym serwie o właśnie tu by chciał o rozwiazanie i kitikat4 pewnie tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaProx 4 Napisano 29 Październik 2011 ja wam nie pomogę ale czy pisało wam mcbans na czacie przed banem lub gdy coś niszczyliście?Bo mi pisało na czerwone jak koło więzienia układałem wieżyczkę z dirtu ale trochę tej wieży inni układali i nic nie skarżyli się o ten napis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach