Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Schibowski

PELERYNKI W MINECRAFT!

Rekomendowane odpowiedzi

Schibowski    6

Witam was bardzo serdecznie dzisiaj chciałbym pokazać wam pewien sposób dzięki któremu można dodać do gry pelerynki. Sposób ten znalazłem na stronie CraftBox.pl temat unie skopiowałem ponieważ jego autor nałożył "prawa Autorskie" lecz tutaj macie link z instrukcją

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Samolocik    0

A to inni będą widzie czy tylko ja???

Powiedz mi, jaki jest sens pisać na biało na forum z białym tłem? Też myślę, że nie ma. Na razie fix'd, potem będzie warn. //zampa

Edytowane przez Zampa
warn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nex_    0

Mimo, że jest napisane, że widzi tą pelerynkę każdy, bardzo w to wątpię.

Ewentualnie jeżeli twój kolega też zainstaluje tego moda zobaczy twoją pelerynkę.

Działa to na tej samej zasadzie co zmiana skinu na pirackim Minecrafcie. (tzn. na serwerach Multiplayer każdy ma taki sam skin jak ty)

Pozdrawiam Nex_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17

Widzą to tylko te osoby, które zainstalowały ten syf na swoim kompie. Ja nie instaluję, bo nie będę sam biegał w pelerynce - nikt o tym nie słyszał i nikt z tego nie korzysta ^.^

Baj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

Do tego masz racje działa to jak pewien program do skinów pirackich każdy który zainstalował ten program widzi pelerynki innych i swoje (jeśli inni też maja ten program zainstalowany) MineShafter czy jakoś tak Sry że źle temat napisałem ;.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...