kiersnowski 5 Napisano 19 Październik 2011 1.Nazwa projektu: Osiedle Weneckie2.Opis projektu: Ach te gondole i domy koło rzeki - Wenecja A co by było jakbyśmy przelali to do minecrafta? Właśnie! Potrzebne nam słoneczne miejsce troszeczkę stonebricka (na chodniki), dirtu,a główny budynek w stylu włoskim wstawiam fotkę w jakim stylu budowle ( okrągłe okna, dużo balkonów , dużo obrazów )3.Osoby zaangażowane: Kiersnowski (Kier)4.Potrzebne materiały: tak jak pisałem- dirt , stonebrick (na chodniki) - zrobie to na freebulid tylko potrzebny będzie worldedit żeby zrobićrzekę... 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Jeszcze nic niema ... czekam na akceptacje i przydzielenie miejsca na FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 19 Październik 2011 Pomysl dobry lecz przydal by sie projekt w minecraftcie.Jak bedzies mial ss z minecraftta lub jakiegos programu do budowli w minecraftcie to dodaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 19 Październik 2011 Buduj na /warp fb.A jeżeli będziesz potrzebował WE do wody -> napisz komuś z Modów/Adminów że masz projekt i prosisz o wylanie wody.Potem zrób z tego SS i wklej tutaj i zobaczymy co z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 20 Październik 2011 Nowe osiedle = NIENarazie powiekszamy osiedla i czekamy na wersje 1.9 Kiedy wejdzie 1.9 Osiedla będa nowe, a każdy MOD,KIDMOD i Admin będzie miał pod opieką 1 osiedle;)Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slaski12 0 Napisano 20 Październik 2011 hymmm ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 20 Październik 2011 Nowe osiedle = NIENarazie powiekszamy osiedla i czekamy na wersje 1.9 Kiedy wejdzie 1.9 Osiedla będa nowe, a każdy MOD,KIDMOD i Admin będzie miał pod opieką 1 osiedle;)Pozdrawiam A ja będę miał te osiedle pod opieką ? (nie twierdze to wypowiedzią ,że będę KidMod.... ) ale według mnie to fajny pomysł i chętnie mieszkał bym n takim osiedlu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 20 Październik 2011 Jeżeli stanie się tak, że Ekipa będzie pilnowała/opiekowała się osiedlami to nie będziesz go miał pod opieką i go nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 23 Październik 2011 Jeżeli stanie się tak, że Ekipa będzie pilnowała/opiekowała się osiedlami to nie będziesz go miał pod opieką i go nie będzie oj tam oj tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LegoLudek 0 Napisano 4 Listopad 2011 Nowe osiedle = NIENarazie powiekszamy osiedla i czekamy na wersje 1.9 Kiedy wejdzie 1.9 Osiedla będa nowe, a każdy MOD,KIDMOD i Admin będzie miał pod opieką 1 osiedle;)Pozdrawiam nie wiedzialem, ale fajnie A co takiego osiedla to raczej jestem na Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samolocik 0 Napisano 4 Listopad 2011 No ja niewiem nie jestam jakims modem czy cos - ale mi sie nie wydaje dzialek jest duzo osiedla sa powiekszane wiec raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksio5001 0 Napisano 20 Listopad 2011 Mnie się bardzo podoba, ale trzeba zrobic kilka charakterystycznych dla Wenecji budowli takich jek katedra św. Marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 20 Listopad 2011 Ja jestem za Tylko żebyś dał rygorystyczny regulamin budowli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach