Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - wyczytałem, że gift jest po to żeby mieć pełną oryginalną wersję. Więc do czego jest minecraft? (ten drugi za 15 ojro) Czytałem, że po aktywowaniu gi..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - wyczytałem, że gift jest po to żeby mieć pełną oryginalną wersję. Więc do czego jest minecraft? (ten drugi za 15 ojro) Czytałem, że po aktywowaniu gi..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
sven74

Kupno oryginała

Pytanie

sven74    0

Witam, mam trochę głupie pytanie, ale mam nadzieję, że podejdziecie do niech z wyrozumiałością do nowego :)

1.[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- wyczytałem, że gift jest po to żeby mieć pełną oryginalną wersję. Więc do czego jest minecraft? (ten drugi za 15 ojro)

Czytałem, że po aktywowaniu giftem, ściągamy minecrafta za free.

2.pisaliście, że konta po 20-25zł to pirackie i najlepiej brać za 60. A co z tymi 49,97? Bo ich najwięcej.

P.S.

/>http://allegro.pl/show_item.php?item=1864236956 Mówię o tym linku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
SonSon    0

jest to kupno adresu IP skina nie żaden oryginał, co to znaczy? znaczy to ze jeśli wrzucisz sobie pod to IP skina i podasz NIK to w serwach grając pod tym nickiem będziesz miał widocznego dla siebie i innych tego skina. Uwaga każdy kto wejdzie na jakiś serw o tym kinu będzie miał tego skina nie ma przed tym blokady abyś tylko i wyłącznie ty miał tego skina, wygląda to tak ze za kasę dodajesz skina pod takim nickiem :) Też myślałem o tym ale jak się dowiedziałem to wole w standardzie biegać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
sven74    0

A żeby nie robić 1000 tematów.. Jeżeli kupuje coś 'taniego' to jest to konto tak? Mogą być kradzione 'tanie' kody?

P.S.

A co z tym giftem i minecraftem? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

A żeby nie robić 1000 tematów.. Jeżeli kupuje coś 'taniego' to jest to konto tak? Mogą być kradzione 'tanie' kody?

Ilość kont do MC na allegro które nie są kradzione można policzyć na palcach jednej ręki... Stolarza... Pechowego... Z parkinsonem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...