fabrykagolda 15 Napisano 17 Październik 2011 Tutaj gadamy o WWE.Jak co to jestem w WWE nowy, całkiem zielony moi ulubieni zawodnicy to Rey Misterio i Mark Henry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muskularny 0 Napisano 17 Listopad 2011 Interesuję się tym sportem od kilku lat. Teraz już mi trochę przeszło po odejściu Jeffa Hardiego, Batisty, czy innych sław WWE. Polecam to, bo to jest śmieszne, a zarazem intrygujące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 9 Grudzień 2011 mi się najbardziej podobał ten Royal Battle gdy Mark Henry wywalił tych dwóch kolesi za ring, potem tamten wskoczył mu na głowę i jak tamci wstawali to na nich rzucił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikejtizi 1 Napisano 9 Grudzień 2011 John Cena rządzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 16 Grudzień 2011 wiem, często słyszałem ksywkę John Cena, myślałem że to jakiś kowboj z jakiegoś amerykańskiego filmu a teraz wiem że to jest ten blondyn, tak?Jeśli się nie mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrsKoksu 0 Napisano 24 Luty 2012 [font=verdana, geneva, sans-serif][size=6]Cześć wszystkim znalazłem to forum szukając skina johna ceny mojego idola w wwe a fanem wwe jestem ok. od 4 lat[/size][/font]. [size=6]AA i jeszcze jak ktoś by miał lub znalazł skin to poprosił bym o wysłanie , oczywiście dam dobrą ocenę[/size] [color=#008000][size=4]//false + górnictwo = warn[/size][/color] [color=#008000][size=4]// sysek [/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 24 Luty 2012 Zamykam, piętnuję i warnuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach