kitkat 0 Napisano 13 Październik 2011 mialem blad klawiatury bo jezeli gram dlugo w minecrafta robi mi sie taki bug ze jak wpisuje np / na klawiaturze to mi wpisuje - albo zamiast ? mam @prosze o unbana jezeli nie calkiem to tylko jutro od 18 do 20 30 bo mam pomadac na targach przed szkola! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 13 Październik 2011 1. Informowałem że kto poda warp - ban i wyrzucenie ze szkoły.2. Dostałeś bana na ts więc ktoś w szkole Cię zastąpił - nie wiem po co wchodziłeś na warpa skoro nie brałeś udziału w ctf-ie, to wprowadza tylko chaos.3. Miałeś być wywalony ze szkoły + ban 72 h = dostałeś tylko 24h + nie zostałeś wydalony ze szkoły.Przykro mi, i tak poszedłem Ci już na rękę. Wprowadziłeś chaos na zajęciach.Podtrzymuje bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitkat 0 Napisano 13 Październik 2011 naszczesci nie jestem wywalony ze szkoly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach