Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
staller11

MyWarp - nie wczytywanie terenu

Pytanie

staller11    4

Witam

Mam problem z pluginem MyWarp. Mianowicie, jak zrobię sobie warp (np do spawnu w mieście, czy gdziekolwiek), to po użyciu go teren pode mną się nie wczytuje. Jest przepaść i pozostaje jedynie wylogować się. Czego to może być błąd? Można to jakoś naprawić? Potrzebuję mieć warpy na serwerze, wiec plugin jest konieczny.

PS

Jeżeli stoję w miarę blisko warpu, to jest ok. Natomiast jeżeli troche się oddale, problem występuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
staller11    4

Chodzi o to że on tam się nie chce wczytać. Pozostaje dziura 16x16. Można tylko się zalogować się raz jeszcze. Innej metody nie ma.

PS

Coś dziwnego z tym pluginem. Warpy o nazwie 'spawn', 'miasto' nie działają, ale jak zrobiłem w tym samym miejscu warp o nazwie 'centrum'. To działa bez problemu. Zrobiłem kolejny o nazwie 'mlyn' i również działa. Jednak to nie jest rozwiązanie problemu. Jakaś przyczyna musi być. Dalej proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Widocznie na serwerze są lagi, albo masz za wolny komputer aby mogło się wczytać, za to mogę ci polecić moda który udostępni ci guziczek "Reconnect" który jest przydatny jak nie wiem co ;) Mod ten nazywa się Usefull Ingame a owy guzik znajdziesz po naciśnięciu Esc.

Mod potrzebuję modloader'a ale to tylko taka drobnostka. Wlepiam filmik i linki do

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

a i

a na 1.8.1

[media

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...