FilipZ 5 Napisano 9 Październik 2011 Opis : Wieża z washyngtonu . Chciałbym ją umieścić na osiedlu Itaka . Materiały : Sandstone , schodki , troszeczke szkla i płotkiWymiary : 7x7 , 61 w górę .Budowniczy : F3NIK5 , ( Może kwasPL, jak się zgodzi to go dopisze w komentarzu )A oto SS : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 9 Październik 2011 ehmm moze jakis ss z projekto by sie przydal :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 10 Październik 2011 ehmmm proszę uważnie czytać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Październik 2011 Ekhem, przeczytaj uważnie jak się robi projekt Need ss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 11 Październik 2011 Nie podoba mi się to.Jest zwykłym wysokim patykiem zakończonym czubkiem.Wymyśl coś ambitniejszego Jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 11 Październik 2011 Mi by to przypominało FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 11 Październik 2011 Dzisiaj o 16:20 będzie ss tej budowli oraz klepsydry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 11 Październik 2011 SS już jest !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 11 Październik 2011 ja nie czaje twojej wersji wiezy z waszyngtonu ale dobra trocszke sie postarales niech bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 11 Październik 2011 po 1.To jest POMNIK WASHINGTONA a nie Wieża z Washingtonupo 2.Projekt musi być naprawde dobry żeby się przedostać a twój to po prostu wieża z sandstoneJestem na Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 11 Październik 2011 oj tam oj tam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 11 Październik 2011 Odrzucam, projekt z byt mało zaawansowany. Nie zgodny z opisem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach