Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
redrecer

Zacinający się minecraft

Pytanie

redrecer    0

Witam mam taki problem mój minecraft osiąga odziwo 4fps.Gra się tnie, posiadam nową wersję javy.Sprzęt : pentium 4 cpu 3,00 , i 2 gb ram. Odziwo takie gierki jak gothic czy nawet assasin screed poprawnie chodzą :).I jeżeli jest potrzebne łącze to : 20mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

Witam mam taki problem mój minecraft osiąga odziwo 4fps.Gra się tnie, posiadam nową wersję javy.Sprzęt : pentium 4 cpu 3,00 , i 2 gb ram. Odziwo takie gierki jak gothic czy nawet assasin screed poprawnie chodzą :).I jeżeli jest potrzebne łącze to : 20mb

Jeszcze tylko Twój login minecraft.net w celu kontroli legalności i będziemy mogli pomagać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
redrecer    0

Jeszcze tylko Twój login minecraft.net w celu kontroli legalności i będziemy mogli pomagać :)

No jestem problem :D , posiadam gre w wersji offline.Nie gram online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

No jestem problem :D , posiadam gre w wersji offline.Nie gram online

Czyli pirat... Nie liczyłbym na Twoim miejscu na pomoc...

A jedyna rada ode mnie:

KUP PREMIUM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

Żeby GRAĆ legalnie trzeba kupić grę

ALBO grać w Classica. Classic się nie tnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Lepiej kupić oryginała, przecież nie jest taki drogi.

Aż 65zł, ty wiesz ile to paczek fajek albo piwa?

Łatwiej jest rodzicom podpierdzielać 20zł dziennie na takie używki niż poprosić o trochę więcej i mieć coś porządnego co jest równie uzależniające.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
atomic77    0

te odpowiedzi są bardzo mądre.

No i taki gościu, któremu Minecraft się tnie, kupi sobie oryginał, i gra - dalej będzie mu się cięła.

Mam oryginał, ale kiedy pada serwer sprawdzający legalność, gra i tak się uruchamia (w trybie offline) - czyli jest to równoważne (w sensie płynności gry) z piratem. Przecież to nie ma tu nic do rzeczy, czy pirat czy nie.

Moja odp.

Sprawdź wersję Javy, zainstaluj najnowszą javę 6 (nie 7) a jeśli masz windowsa 64-bit to wejdź na stronę oracle i poszukaj możliwości ściągnięcia wersji dla systemu 64-bit. Mnie to pomogło (z oryginałem jakby kto pytał)

Oczywiście druga sprawa - czy masz dobre sterowniki karty graficznej.

Gra nie ma dużych wymagań - u mnie chodzi na laptopie na wbudowanym w procek procesorze graficznym tak samo dobrze jak na szybkiej karcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

Moje stanowisko jest takie że jeśli koleś nie propaguje piractwa to nie mamy nic do niego. Jak zacznie wstawiać linki do piratów wtedy możemy traktować go jak trędowatego, ale nie jak pyta się czemu gra mu ścina...

Tak na pewno go nie zachęcicie do kupna.

Polecam tak jak kolega wyżej sprawdzić javę, przeinstalować Minecrafta, odpalić z większą ilością ramu, zmniejszyć mgłę i grafikę z fancy na fast, ew. wyłączyć smooth lighting.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...