Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
DzonDzon

problem z teksturami

Pytanie

DzonDzon    0

Pobrałem sobie mapkę .Problem polega na tym że niektóre rzeczy jak skrzynki, npc, moby czy inne takie mają zepsutą teksturę albo gdy biorę cokolwiek do ręki to nagle mam całego minecrafta w 1 kolorze. problem występuje i na mapie i na zwykłym świecie. nie używam zadnych txt. wersja 1.7.10 screeny dam niżej. cały plik z mapą modami itd mogę wysłać bo tu sie nie miesci. (drugi screen to wygląd jak trzymam item)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Adam :D    3

Spróbuj odinstalować i zainstalować ponownie wersję albo zainstalować jakiś txt bo może być to zwykły błąd przy instalacji wersji 

• Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
DzonDzon    0

tak. nic to nie dało. wydaje mi sie ze jest cos nie tak z forgem na tą wersje bo jak wywalilem wszystkie mody to sie to samo dzialo. sproboje na 1.7.2 zainstalowac i zobacze czy dziala.                    

na innych wersjach dziala normalnie. tylko na 1.7.10 jest zepsute

Edytowane przez DzonDzon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Adam :D    3

Jeżeli jeszcze nie napisałeś to polecam zmienić wersję mc i na innej wersji grać lub zmienić na fabrica jeżeli ten jest dostępny na wersję 1.7.10

• Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
DzonDzon    0

tak teraz pomyslalem ze po prostu na yt sprawdze i sie okazalo ze to problem z forgem na ta wersje tylko. wystarczylo moda pobrac. ale dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi