Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Szukam Szukamy budowniczych do tworzenia map
dodany przez
KliFia, w
Stanowiska
-
Podobna zawartość
-
Przez GPUsender
"Rekrtacja do profesjonalnego projektu" mam na mysli poprostu ze to jest przemyslany projekt nie zajawkowy a wszystko bedzie oplacane w tym reklama i wszystko...
pozwólcie że sie przedstawie abyście nie szli w ciemno i coś o projekcie napisze najpierw...
O mnie:
Jestem MrSpiders (i pan od pająków (nie mowcie na mnie spiderman(duzo osob tak mowi))) i mam 20 lat i postanowiłem spóbować zrobić server rpg ale w troche inny sposób niz wszyscy to robią...nie jest to projekt zajawkowy tylko w 100% przemyślany i z możliwościa oplacenia reklamy i wszystkiego tak naprawde.
O projekcie:
bedziecie budowac mape rpg ale na innych zasadach niz se pewnie myslicie...musicie miec umiejetnosci budowlane...musicie najlepiej byc codziennie znaczy nie jest to wymagane ale jak masz byc dostepny 1 raz w tygodniu odpusc se...
POSZUKUJEMY jak najwiecej BUDOWNICZYCH NA TERAZ ktorzy beda budowac z pasji...duzo bonusów im damy oczywiscie.
co oferujemy:
- profesjonalne podejście (mam na myśli wszystko oplacone:hosting,domena,reklama,wszystko inne)
- wystawienie waszych imion/nickow na wszystkich socialach naszych ze budowaliscie mape
================================
=================================
to sie tyczy osob z naprawde dobrymi umiejetnosciami budowlanymi:
|
V
- mozliwość polecenia waszych uslug jesli macie dzialalnosc
============================================
============================================
- mozliwosc zbudowania sobie portfolio
- wiecej bonusow mozliwe do dogadania
OSOBY Z UMIEJĘTNOŚCIAMI ORGANICZYMI BARDZO SOBIE CENIE.
--> na poczatku nie zraź sie jesli ciezko bedzie co kolwiek zrobic...poki co jestem ja i jeszcze jedna osoba w projekcie....niby jest 3 ale ona nie jest za bardzo dostepna wiec prosze abyście wy byli.
wymagania:
- dojrzałość,determinacja,nie poddawanie sie, mocna psycha, i wiek najlepiej miedzy 15-25 lat ale wiek akurat opcjonalny
- dobre umiejetnosci budowlane
- umiejetnosci budowania w grupie i pojscie na kompromisy
UWAGA !
i bedzie duza mapa do budowania dlatego szukam duzo budowniczych aby podzielic prace na mniejsze czesci by latwiej bylo to zrealizowac....
kontakt:
discord: mrspiiders
-
Przez madechesterrrrrr
Szukam osób do tworzenia projektu (mamy inv 20000+)
Napisz na dc: madechester
Tam podam więcej informacji
-
Przez RafalR
Szukamy Administracji na Curiousgame.pl!
Hej, Gracze i Pasjonaci Minecrafta!
Masz doświadczenie w administracji serwerów? A może zawsze chciałeś spróbować swoich sił jako moderator lub budowniczy? Jeśli tak, to mamy dla Ciebie świetną okazję!
Kim jesteśmy?
Jesteśmy nowo powstającym serwerem Minecraft, który stawia na innowacyjność, dobrą zabawę i zaangażowaną społeczność. Naszym celem jest stworzenie unikalnego świata, w którym gracze będą na mapie świata rywalizować, współpracować, walczyć i wspierać się.
Kogo szukamy?
Administratorów - do zarządzania serwerem, wprowadzania nowych funkcji oraz rozwiązywania problemów. Moderatorów - do pilnowania porządku i dbania o przestrzeganie zasad. Budowniczych - do tworzenia niesamowitych struktur i projektów. Deweloperów - do pracy nad pluginami i optymalizacją serwera. Pomysłodawców mechanik gry - do wsparcia w tworzeniu unikalnych systemów rozgrywki oraz nowych funkcji. Wymagania:
Znajomość Minecrafta i mechanik gry. Umiejętność pracy w zespole. Zaangażowanie i dyspozycyjność. Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dużym atutem (ale nie jest wymagane!). Co oferujemy?
Przyjazną atmosferę pracy. Możliwość zdobycia doświadczenia w zarządzaniu serwerem. Udział w rozwijaniu innowacyjnego projektu. Jak aplikować?
Skontaktuj się z nami na Discordzie:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Nie czekaj! Dołącz do nas i razem stwórzmy coś wyjątkowego!
Do zobaczenia na serwerze!
Zespół Curiousgame.pl