Callens.Group 0 Napisano 27 Czerwiec Witam, Mam o to problem że Plugin który powinien zapobiec zużywaniem pamięci RAM przez przedmioty leżące na ziemi, Usuwa przedmioty będące w ramce. jest to uciążliwe dla znajomych. próbowałem w plikach usunąć ID ramki z listy przedmiotów leżących na ziemi które mają się usunąć ale to nic nie dało. Ktoś ma jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Adam :D 0 Napisano 18 Listopad (edytowane) Być może zamiast pluginów antilag zaufał bym bardziej pluginowi zapobiegającemu maszynek do lagowania serwerów ponieważ nigdy się nie spotkałem z tym że przedmioty na ziemi zabierały więcej niż 500 mb - 1 GB ram a taką maszynę do lagowania serwerów może doprowadzić do nawet poważnych uszkodzeń serwera Edytowane 18 Listopad przez Adam :D autokorekta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam,
Mam o to problem że Plugin który powinien zapobiec zużywaniem pamięci RAM przez przedmioty leżące na ziemi,
Usuwa przedmioty będące w ramce. jest to uciążliwe dla znajomych.
próbowałem w plikach usunąć ID ramki z listy przedmiotów leżących na ziemi które mają się usunąć ale to nic nie dało.
Ktoś ma jakieś rozwiązanie?
Pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi