Grubszy 3 Napisano 6 Październik 2011 1.Nazwa projektu : Pokemony i inne stworki.2.Opis projektu: Świat pokemonów i innych bajkowych stworków. 3.Osoby zaangażowane:Ja Grubszy4.Potrzebne materiały: Robię pixel arty na Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - Mario wraz z grzybkiem Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - Pikachu Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - Duck Hunt Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i będą tam takie pixel arty jak powyżejP.S. będą tam moje pixel arty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Październik 2011 znajdzie się na to miejsce na warp kanion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grubszy 3 Napisano 6 Październik 2011 Wiem ,że jest tam miejsce ale to nie tylko 1 pixel art mam ich na singlu okolo 20-30 i chciałbym chociaż polowe przenieść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 6 Październik 2011 Grubszy, no tak ale gdyby tak każdy gracz chciał robić sobie swoje światy czyli miejsca na mapie to byłby chaos Trzymajmy się zasady, wszystkie pixele na kanion, jedynie architekci mogą tworzyć specjalne miejsca dla swoich pixeli jak np. swajner;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Październik 2011 Też tak uważam, najwyżej poszerzy się kanion. Czemu by nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grubszy 3 Napisano 7 Październik 2011 Ok to kanion trzeba by bardzo powiększyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 7 Październik 2011 Ok to kanion trzeba by bardzo powiększyć mi się to średnio podoba.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 7 Październik 2011 Jestem ZA przeniesieniem tych pixel-artów na mapę główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grubszy 3 Napisano 8 Październik 2011 choć jeden jest stanowczo na tak ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMOsek 0 Napisano 9 Październik 2011 Dla mnie to jest bardzo fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 9 Październik 2011 Ps. Zastap jak bys mogl tego grzybka welna a nie dirtem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach