Aerr0w 0 Napisano 26 Maj 2011 MINECRAFT 1.6.3Jeśli ktoś już zauważył jest już wersja 1.6.3Oto krótki spis co nowego w 1.6.3 :// Gra+ Mapy - już nie zbłądzisz+ Włazy - z tym możesz spać spokojnie w swojej jamie+ Wyższa trawa w niektórych biomach+ Rosnące grzyby ( bardzo powoli )+ Suche krzewy na pustyni// Multiplayer:+ Dodano Nether do multiplayer'a+ Dodano allow-nether we właściwościach servera+ Niszczone bloki przez graczy w multiplayerze wyświetlają efekt niszczenia dla innych graczy+ Inni gracze mogą usłyszeć gdy ty otwierasz drzwi.Screeny :Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grower 2 Napisano 26 Maj 2011 Już jest 1.6.4 i prawdopodobnie będą i kolejne, więc nie wiem o czym tu pisać.. To co wypisałeś dodano w 1.6, końcówki to tylko fixowanie bugów głównie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerr0w 0 Napisano 27 Maj 2011 Już jest 1.6.4 i prawdopodobnie będą i kolejne, więc nie wiem o czym tu pisać.. To co wypisałeś dodano w 1.6, końcówki to tylko fixowanie bugów głównie.Kiedy to pisałem nie było jeszcze 1.6.4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grower 2 Napisano 27 Maj 2011 Domyślam się.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach