FilipZ 5 Napisano 6 Październik 2011 Nazwa projektu : KlepsydraOpis projektu : Duża klepsydra . Wymiary : 19 na 20 , wysokość 27 . Potrzebne materiały : Dużo szkła i drewna , piasek glowstone .Budowniczy : F3NIK5(to ja) , KwasPL .Oto SS I nocą : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 6 Październik 2011 Sory jeszcze , za bajzel na ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 6 Październik 2011 Nie widzę screena.Ale fajny pomysł, ciekawe tylko jak to wygląda wg. was Pozdrawiam i czekam na screeny/y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 6 Październik 2011 Wiem jak ja bym to zrobił, hmmm... Ale już ktoś wymyślił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 6 Październik 2011 SS będzie we wtorek (11.10.2011) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szel 3 Napisano 6 Październik 2011 Nadal nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Październik 2011 nie widzę ssa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 11 Październik 2011 Już jest SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 12 Październik 2011 drewno zastap czyms lepszym <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 12 Październik 2011 Ale drewno jest lepsze , od np. samdstone lub pni . To drewno najlepiej pasuje do tej klepsydry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 12 Październik 2011 Mi osobiście podoba się ten projekt, więc napiszę krótkie TAK. Teraz tylko czekamy co reszta napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 13 Październik 2011 To jak ?? Zaakceptujecie mi projekt ?? Wiem , że to jest PIKUŚ w porównaniu do projektów Swajnera <szacun za projekty> , ale 1. Zaczynam , a 2. jestem w 2 gimnazjum i ... no wiecie chyba o co chodzi . Czekam na odpowiedz . Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 13 Październik 2011 Obiecaj co jakiś czas to urozmaicać - a się zgodzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 16 Październik 2011 A ta klepsydra jest zła ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 27 Październik 2011 Rozumiem , że klepsydra zaakceptowana nie będzie . szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 3 Listopad 2011 Krwawic , chyba , że tę klepsydrę wybuduję na nowej mapie , gdzieś gdzie mi miejsce dacie . To jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Listopad 2011 Na nowej może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 12 Listopad 2011 spoko , to teraz poczekam na nową mapkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach