Kexan 9 Napisano 4 Październik 2011 Witam,Otóż gdzieś 3, 4 dni temu (31.09/01.10) spotkała mnie dziwna sytuacja. Otóż miałem jakieś swoje itemy i bloki na głównej mapie i chciałem się udać na FB. Okej, poszedłem, byłem, a kiedy wróciłem... ZONK! Otóż tamte rzeczy straciłem (a były to np. diamentowe narzędzia), podobna sytuacja spotkała mnie potem. Straciłem m. in. 48 torów. No i tu jest problem. Podobnie miałem też dziś (04.10).I pytanie:Odzyskam rzeczy/ dostanę zadośćuczynienie?PS.Krwawic mówił, żebym tu napisał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 4 Październik 2011 Zrób listę tego co straciłeś i podeślij mi na pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 5 Październik 2011 Powiedziałem żeby tu napisać, by ludzie z tym samym problemem też wpisali. Tzn - czy jest to częsta przypadłość, ten bug. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 19 Październik 2011 no tak pluginy nie są takie doskonałe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach