PbXtreme 0 Napisano 4 Październik 2011 1.Nazwa projektu: Servis Iveco2.Opis projektu: Już kiedyś budowałem , włożyłem w to dużo pracy ale była cofka i znikło, jednak znowu mi się zachciało i postanowiłem zrobić to jeszcze raz . obiekt będzie duży i spektakularny , więc będzie to biurowiec Pod szyldem Iveco Na razie sam a dalsza część inwestycji zakłada budowę hali naprawczej i magazynu z częściami zamiennymi której już nie projektowałem z braku czasu ale hala będzie utrzymana w takim stylu jak biurowiec.3.Osoby zaangażowane: Ja i ewentualni pracownicy4.Potrzebne materiały: lista jest długa , i ciągle sporządzana , ale na pewno mogę określić że potrzebne będzie poletko równego terenu o wielkości 230 Klocków na 150 Klocków i parędziesiąt klocków wzwyż , ciekawie było kiedy doprowadziło się do soul sanda energię z red stone i robił się z niego glowstone , z tego co mi wiadomo teraz to nie działa więc nie będzie za dużo bajerów jakie chciałem dodać no ale trudno 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): - Tył - Góra - Przód - Bok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Październik 2011 Nie wiem czy zauważyłeś, ale zostało to wczoraj przeniesione do "zaakceptowane" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PbXtreme 0 Napisano 4 Październik 2011 to czemu nikt tam nie napisał że , pomysł wymiata i robimy czy coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach