Dani751 2 Napisano 2 Październik 2011 1.Nazwa projektu:świątynia Wielkiego Rabusia_PL 2.Opis projektu:Pierwsza świątynia w nether propozycja w sam raz dla Ciebie rabuś dostawał byś Darowizny dostawał 3.Osoby zaangażowane:Rabuś_PL obowiązkowo i mod i kidmod 4.Potrzebne materiały:8 skrzyń. glovestone.blok diamentu i lazurytu.stone brick.płotek.kraty.tabliczki.i shody ze stone brick 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ciekawostka Bloczek nr 97 to bloczek Sliver fisz w tłumaczeniu [rybik cukrowy] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 2 Październik 2011 wtf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 2 Październik 2011 Mamy już Rabusową samotnie która ma swój klimat... Jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 2 Październik 2011 wtfwtf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 2 Październik 2011 Podbijam temat WTF?! tak po za tym jestem na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dani751 2 Napisano 2 Październik 2011 CO Z WAMI JEST KAŻDY MÓJ PROJEKT IDZIE W BŁOTO NIE MACIE NA KIM SIĘ WYRZYWAĆ!!!!PSZEZ WAS!!!! NIC CO DLA WAS ROBIĘ SIĘ NIE PODOBA POWIEDCIE CO MAM ZBUDOWAC ŻEBY BYŁO NA TAK I JAK ZOSTAĆ ARCHITEKTEM BO KIDMOD NIE MOGE BYC!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 2 Październik 2011 Spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 2 Październik 2011 Najpierw przemyśl dobrze swoje zachowanie. Potem pomyśl nad tym co chcesz zbudować i czy przypadkiem nie zostało to już zbudowane. Do tego to ty masz budować a nie ktoś za ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 2 Październik 2011 Z takim podejściem i zachowaniem gwarantuje że nigdy nie dostaniesz architekta. Jak człowiekowi się nie udaje powinien wymyślać dalej jak ma jakieś ambicje na archi. Wymyśl coś naprawdę oryginalnego, nie podlizując się przy tym nikomu. Bycie takim architektem to sztuka - bo nie można siąść na laurach i cały czas mieć oryginalne pomysły - dlatego jest ich w śród nas tak mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach