Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Nici

Problem z modem

Pytanie

Nici    0

Witam jestem nowy, mam problem z modem Baby animals v1.5. Gram na becie 1.8.1 czy ten mod moze mi zadzialac? Jesli nie to jest on na nowsze wersje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190
(9/10/11) - Regarding 1.8, 1.9 and updates to this mod

Jeb has confirmed that there will be animal breeding in 1.9. I do not know to what extent it will be similar/dissimilar to Baby Animals. Yes, he has my code and models, but I don't know if he's going to use them. As such, I am going to wait until 1.9 comes out to make any other updates, if they will be necessary. 1.8 makes a lot of big changes that will probably cause most of you create new worlds and build new farms. It will take some time to work these changes into the mod. It would be a lot of wasted effort if 1.9 comes out shortly thereafter and negates the need for this mod altogether. I hope you all understand my reasoning. I am not abandoning this mod, just waiting for the dust to settle before I do any more work.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

I am going to wait until 1.9 comes out to make any other updates

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nici    0

A tez mam wkleic zawartosc moda do modloadera czy tylko do minecraft,jar?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Mod możesz o kant d*py rozbić bo nie zadziała, nie będzie aktualizacji aż do 1.9 chociaż i to nie jest pewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nici    0

Aha dzieki, a moge jakos powrocic do starej wersji ? dodam ze nie mam oryginalu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nici    0

Mam jeszcze jedno pytanie, jest jakis sposób na znalezienie wilka w 1.8.1?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Zkumeku    1

1. Mofixil spamisz jak powalony. Twoje posty nic nie wnoszą, są wulgarne jak i treści które tworzysz i dziwię się, że dawno warna/bana nie wyrwałeś.

2. Wersję możesz przywrócić np VersionChangerem u mnie na chomikuj jest taki jeden starszy.

3. Wilka możesz znaleźć w nocy (W LESIE NORMALNYM NIE ROBIONYM PRZEZ CIEBIE - najlepiej a'la tundra). Kładziesz pochodnię na ziemi i odchodzisz na pewien kawałek. Po chwili powinien ci się zrespić (lecz nie musi na 100%!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

1. Mofixil spamisz jak powalony. Twoje posty nic nie wnoszą, są wulgarne jak i treści które tworzysz i dziwię się, że dawno warna/bana nie wyrwałeś.

A ty pomagasz piratom, hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Zkumeku    1

Pirat jak to zwiecie (bezpodstawnie i wgl nie ma nic ze sobą wspólnego) a granie bez licencji (bez premium) to jest różnica... równie dobrze może na classicu pocinać... i co wtedy też jest "piratem"?

Gra tak czy owak... jest człowiekiem i potrzebuje pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Gra tak czy owak... jest człowiekiem i potrzebuje pomocy.

Teraz taki święty a biednemu żulikowi by 2zł na bułkę nie dał (z wiadomych względów ALE BĄDŹMY ŚWIĘCI!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...