Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. z allegro jest sprawdzone bo z minecraft.net nie umeim kupic... za glupi jestem"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. z allegro jest sprawdzone bo z minecraft.net nie umeim kupic... za glupi jestem"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
hubi162

Minecraft

Pytanie

hubi162    0

hej jestem nowy i niewiem czy to odp dzial ale chcialem zadac pyt odnosnie Premki bo chcialem kupic i niewiem czy to konto

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

z allegro jest sprawdzone bo z minecraft.net nie umeim kupic... za glupi jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rapikol    88

Tak, stąd możesz legalnie i bezpiecznie kupić

Bo to w końcu jest sprzedawane od nas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
hubi162    0

Tak, stąd możesz legalnie i bezpiecznie kupić

Bo to w końcu jest sprzedawane od nas :)

Klucz mi na maila przysla a instalke z waszej stronki sciagnac?? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
hubi162    0

Ta gra nie ma instalki tylko launcher (client) to nie jest oficjalna strona i tutaj tego nie ściągniesz

Link tutaj:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

wszystko ladnie pieknie ale czy mogl bys mi pzreslac screena jak wypelnic ten papiorek do przelewu bankowego bo mam pietra ze zle wypelnie i kase strace :D und i have one more questions skund on bedzie wiedzial na ajaki mail wyslac klucz posle go na mail ktory byl uzyty do rejestracji konta czy tzreba wpisac na papiorku do przelewu?? :D

PS: sory z gory zza moja ciemnote ale wolal bym solo pojechac po klucz lecz jest to nie mozliwe a przelewow nie ogarniam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...