Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MinicraftPoland

HEROBRINE - Prawda czy mit ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190

Bo mówisz że to sprawdziłeś, ale nie mówisz jak to zrobić... pomyślałem, że nie wiesz.

Mnie starcza jeden mod i HasPaid, nie mam zamiaru babrać się z piratem D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wasder26    0

Oto odpowiedzi na twoje pytania:

Straszny pieniek:

-Mógł Ci się zespawnować bardzo rzadki pożar lasu (Jeśli pieniek stał obok lawy lub przez bardzo rzadki bug)

Dźwięki:

Notch dodał do gry przerażające dźwięki które występują chwilkę po wejściu do jaskini (Wejściu w cień, lub stanięciu na stone)

Ale z tymi dźwiękami mój kolega miał gorzej!! Grał sobie w Minecraft na Easy, był w środku jaskini. W prawdzimym życiu była prawie północ, Bartek był sam w domu i wtedy ten pisk jakby ktoś ciął drzewo zardzewiałą piłą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Eeee...???

@UP Przecież temat zakończyliśmy i właściwie jest do zamknięcia. Poza tym przecież MinecraftPoland powiedział, że temat jest dla jaj.

PS. Quacke'u dobra rada radzi czytaj cały temat zanim coś napiszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fan-xp    0

Znalazłem nowego potwora na creative Beta 1.8.1 otworzyłem nicość czy coś po pewnym czasie wróciłem 2 dni po. Czarna kropa schodzę a tu COĆ ZIELONEGO LATA NIE ODDAJE ODGŁOSÓW DUŻE!!! NIE WALCZY i zabiłem...TO PRAWDA!!!!!!!!

<_< mój pierwszy post :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Znalazłem nowego potwora na creative Beta 1.8.1 otworzyłem nicość czy coś po pewnym czasie wróciłem 2 dni po. Czarna kropa schodzę a tu COĆ ZIELONEGO LATA NIE ODDAJE ODGŁOSÓW DUŻE!!! NIE WALCZY i zabiłem...TO PRAWDA!!!!!!!!

<_< mój pierwszy post :P

W 1.8.1 to tylko Ender Man się pojawił, i jest czarny.

Skąd się takie dzieci biorą...

Oh Geez, jeszcze temat o tym założył. APAGE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Za ogólny spam w tym temacie powinny posypać się już dawno warny. Macie szczęście, że miałem słaby internet. :) Temat zamykam aby nie szerzył się dalszy offtop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...