Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MinicraftPoland

HEROBRINE - Prawda czy mit ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, Ostatnio grając na creatingu, w minecraft beta 1.8.1, słyszałem dziwną muzykę, raczej nie spotykaną prze ze mnie od początku mojej przygody z MINECRAFT. Ta muzyka była Mroczna, 2 razy ją słyszałem. Po ok. 5 - 8 minutach słyszałem strasznie przerazający pisk. Tak sie zlekłem, ze wyłączyłem grę, i poszedłem na rózne fora , oraz YouTube. Prawie kazdy filmik był fałszywy, typu np. ze herobrine miał nick nad głową... Ciarki mnie przechodziły chyba przez 30 minut... Od tej pory nie wróciłem do tego save, bo się trochę jednak boję... Jak myslicie, CO TO BYŁO ? Czyzby legendarna postac ''HEROBRINE" czy jakis ''BUG" ? Wątpie, by to był BUG, gdyz raczej bugiem, nie jest ''Pisk'' oraz mroczna muzyka, której nigdy nie słyszałem...

Odrazu mówie... Nie uzywałem, nie uzywam, i nie będe miał zamiaru uzywac MODÓW.

@EDIT

Teraz, chodząc po tym save, zauwazyłem sciete drzewo, tylko był sam pień...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

1. Słownik

2. Herobrine nie ma

3. Straszne dźwięki i "piski" są po to, żeby wystraszyć graczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vatx    0

"Creatingu" i "Ruszne" aż 2 błędy.

Co do tematu, Herobrine nie istnieje i prawdopodobnie nie będzie istniał, deal with it, end of topic.

@Down, taki że sie pisze "Creative"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Creatingu" i "Ruszne" aż 2 błędy.

Co do tematu, Herobrine nie istnieje i prawdopodobnie nie będzie istniał, deal with it, end of topic.

Ajj, teraz zauwazyłem ten błąd ''Ruszne'', sam nie wiem dlaczego, go popełniłem :P , A co do ''Creatingu'', to gdzie niby ten błąd ? ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Kolejny błąd

"jaki kolwiek"

Edit: Nie ma czegoś takiego jak gra na "Creatingu" jest tylko Creative

Edit2: Ten sam pień to pewnie Enderman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny błąd

"jaki kolwiek"

Edit: Nie ma czegoś takiego jak gra na "Creatingu" jest tylko Creative

Edit2: Ten sam pień to pewnie Enderman

Jaki kolwiek, Błąd ? Crating... Pomyliłem sie, chodziło o Creative. Enderman w dzien, na peaceful ?

@EDIT

TO nie był tylko jeden ''Pień'' , tylko ten ''Pień'' się składał z 5 ''Klocków'' Drewna (Nie desek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jakikolwiek

2. Mógł to Enderman zrobić w nocy

Peaceful, ? Nocy nie było, gdyz zawsze, od razu szedłem ''spać'' w minecraft, I dla twojej wiadomosci, ENDERMANA nie ma na peaceful !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

1.Mogłeś to być ty

2.Błąd chunk'ów, bo mieszałeś coś

3.Ten temat nie ma sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawelus70    0

W 1.8.1 mogli dodac nowe dzwieki któree maja przestraszyc graczy. A HEROBRINE nie istnieje zostal usuniety do konca w 1.5 (tak pisali)

Zbieram ''+''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

1.Jezu

2.Herobrine nigdy nie istniał

3.Straszne dźwięki są już od dawna - bodajże od Alpha'y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jaazik    1

Just bullshit, kolejne dziecko ktore wierzy w herobrine.

Herobrine istnial,lub nadal istnieje, ale trzeba zainstalowac 1 moda, mob spawner gui, wtedy w mob spawnerze sie wybiera 1 moba, ktorym jest Steve, poniewaz jego skin widnieje jako mob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Co do strasznych dźwięków to posłuchajcie zepsutej płyty w wersji 1.9.2

Aha moim zdaniem ta płyta to nagranie :D

Straszneeeeeeee

Herobrine już nie istnieje.

Nie mam dowodów ale kiedyś na serwie kolegi graliśmy sobie (tylko we dwóch) i kilka sek. przed wyłączeniem serwa widzę, że około 20 klocków za kolegą stoi Steve. Niestety kolega wyłączył serwer i nie mogłem się temu przyjrzeć. Całość się dzieje przed 1.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Jest w tym temacie coś, co mnie niezmiernie bawi. Kontynuujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dimashio    12

Moi drodzy... Herobrine nigdy nie istniał... Wszystko zaczęło się od jakigoś głupiego żartu.

Notch w nowościach wersji (bodajże) 1.5 napisał, że Herobrine został usunięty tylko po to, żeby gracze przestali w to wierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fafera    0

Jak wyjaśniecie TO ? :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

albo że jak nadacie sobie nick (NAWET W PIRACIE) Herobrine to macie jego skin kiedy jego skina nie ma w minecaft.jar ?

Wyjaśnijcie to..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Jak na piracie nadasz sobie nick jakiegoś gracza z oryginałem to twoja postać dostaje jego skin również

A w bazie danych Minecraft.net jest gracz o imieniu Herobrine właśnie z tym skinem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
thd552    7

lol

ile to już podobnych tematów widziałem...

te dźwięki to tzw. "ambience", one są zazwyczaj w jaskiniach, ja spotkałem je w nocy na polance.

Cały ten herobrine to creepypasta- żeby ludzi nastraszyć, tak samo jak w PRL historia o czarnych wołgach. Trzeba naprawdę być naiwnym, żeby w to uwierzyć, chociaż sama historia wywołuje dreszczyk. Nie mniejszy niż siedzenie na kiblu w nocy, kiedy wyłączają prąd, a w domu nikogo nie ma, ew. kot (one naprawdę potrafią wystraszyć w nocy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Sprawdziłem ten patent ze zmianą nicku na Herobrine, jest taki gracz, nawet ma wykupionego MC, problem jest taki że używa DOMYŚLNEGO skina, nie herobrine z legendy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Kiedyś używał :)

Jak słyszałeś straszne dźwięki na polanie to znaczy, że pod tobą była jaskinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
thd552    7

nie, była obok (sprawdziłem mapę), ale to i tak wyjaśnia ich pochodzenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

eehhh...

Aż się we mnie gotuje jak widzę, że ktoś roztrząsa temat, który już dawno został wyjaśniony.

@Mofixil

Zmiana skin'a i nick'a jest bardzo prosta. Masz pirackiego minecraft'a w okienko ,,logowania" wpisujesz nick dowolnego istniejącego gracza i logujesz się na piracki serwer. Nad twoją postacią pojawia się nick, a twój skin zmienia się na aktualnego skina wybranego gracza. BA-NAL-NE!!!

@Mr. Fafer

Spójrz na napis w lewym, górnym rogu ss'a. Co tam widzisz?? Alpha...cośtam. Z niepotwierdzonych źródeł wiem, że Herobrine, to bug w jednej z wersji Alph spowodowany dość nieudaną próbą dodania NPC. Podobno NPC mieli przez pomyłkę pobierać zamiast odpowiednich skin'ów skin gracza nick'iem Herobrine. Jak mówię są to niepotwierdzone źródła, ale historia wydaje się być prawdopodobna.

A straszne dzwięki są w grze praktycznie od zawsze i nie ma w tym nic dziwnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

@Mofixil

Zmiana skin'a i nick'a jest bardzo prosta. Masz pirackiego minecraft'a w okienko ,,logowania" wpisujesz nick dowolnego istniejącego gracza i logujesz się na piracki serwer. Nad twoją postacią pojawia się nick, a twój skin zmienia się na aktualnego skina wybranego gracza. BA-NAL-NE!!!

Tylko po co mnie o tym mówisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Bo mówisz że to sprawdziłeś, ale nie mówisz jak to zrobić... pomyślałem, że nie wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...