Joz 10 Napisano 30 Wrzesień 2011 Ok, jak wiecie, zakończył się nabór na redaktorów. Zgłosiło się trochę ludzi, więc pomożecie mi wybrać. Lista tych którzy się zgłosili (biały - pewne przyjęcie, żółty - waham się, czerwony - definitywne nie (aczkolwiek jeśli ktoś uzasadni i kogoś wybroni, to nie przeczę że z czerwonego może stać się białym)DimashioImago91wasder26MaldronisgrahooKacper19990sirjohn misial639matiyaroszMrWypierdacze RobertosMISIEKJEEPSFutrzak96lumm390ErdamonPL iPatryk Just Memtx11 Rayos KerroroPapajosx173o Galdious Pesio Kozło JJulaMike2608A wasze typy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgadzam się z powyższym - jednak mam plan który bierze pod uwagę każdego kto się nie dostanie od razu na stołek redaktora a chciałby nadal o takowy się starać.Zrobimy aplikację webową/dział na forum/cokolwiek innego, gdzie każda osoba będzie mogła zgłosić news, napisać artykuł czy zrobić cokolwiek innego - po przejrzeniu przez jednego z nas takowy będzie wrzucany na stronę i opisany zależnie od tego ile pracy autor znaleziska włożył w opisanie go - za zrobienie pełnego newsa będzie widoczny autor nad newsem, jeśli wrzucicie tylko informację to będzie odpowiednia adnotacja na samym dole (typu "Za informację dziękujemy <nick>"). Osoby takie będą oczywiście odpowiednio nagradzane - Ci co będą potrafić pisać fajne teksty redaktorami, a Ci mniej rangami na forum Mimo wszystko dziękuję za takie ogromne zainteresowanie - osobiście niedługo dobiję do 200 napisanych newsów, czyli jakiegoś 80% całości. Odciążenie mnie z tego obowiązku pozwoli mi zająć się kilkoma innymi bardzo ważnymi sprawami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 1 Październik 2011 Kombinujesz. Nie lepiej zrobić dział/temat gdzie każdy może wrzucić swoje wypociny, a my byśmy je redagowali lub nie i wrzucali na stronę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 1 Październik 2011 Nie każdy wchodzi na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 1 Październik 2011 Nie każdy wchodzi na forum.To ma problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaazik 1 Napisano 1 Październik 2011 Zgadzam sie z ^, choc nie moge w to uwierzyc Bys mogl wkleic podania wszystkich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 2 Październik 2011 Nie, ponieważ wszystkie podania były jawne i jak pokręcisz się trochę po forum, to z łatwością je znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 2 Październik 2011 Zgadzam się z Joz-em. Jak ktoś nie wchodzi a chcę się starać - jego w tym już głowa.Dla inf. można zamieścić o tym news na stronie ew. - reszta to ich wysiłek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 2 Październik 2011 Ok, jak wiecie - jest dogrywka. Do 7 października będą starać się o posadę piątego nowego redaktora ludzie. Problem w tym... że nie chce mi się tego kurde czytać. I tu już wasza rola wchodzi. Demokratycznie, wszyscy ludzie którzy mają dostęp do tego działu niech głosują kto powinien zostać tym trzecim. Ja się z waszą decyzją zgodzę.Chyba że wybierzecie MrWypiedacze, tego nie przełknę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach