Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Joz

Nowi redaktorzy

Rekomendowane odpowiedzi

Joz    10

Ok, jak wiecie, zakończył się nabór na redaktorów. Zgłosiło się trochę ludzi, więc pomożecie mi wybrać. Lista tych którzy się zgłosili (biały - pewne przyjęcie, żółty - waham się, czerwony - definitywne nie (aczkolwiek jeśli ktoś uzasadni i kogoś wybroni, to nie przeczę że z czerwonego może stać się białym)

• Dimashio
  • Imago91
  • wasder26
  • Maldronis
  • grahoo
  • Kacper19990
  • sirjohn
  • misial639
  • matiyarosz
  • MrWypierdacze
  • Robertos
  • MISIEKJEEPS
  • Futrzak96
  • lumm390
  • ErdamonPL
  • iPatryk
  • Just Me
  • mtx11
  • Rayos
  • Kerroro
  • Papajos
  • x173o
  • Galdious
  • Pesio
  • Kozło
  • JJula
  • Mike2608

A wasze typy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Zgadzam się z powyższym - jednak mam plan który bierze pod uwagę każdego kto się nie dostanie od razu na stołek redaktora a chciałby nadal o takowy się starać.

Zrobimy aplikację webową/dział na forum/cokolwiek innego, gdzie każda osoba będzie mogła zgłosić news, napisać artykuł czy zrobić cokolwiek innego - po przejrzeniu przez jednego z nas takowy będzie wrzucany na stronę i opisany zależnie od tego ile pracy autor znaleziska włożył w opisanie go - za zrobienie pełnego newsa będzie widoczny autor nad newsem, jeśli wrzucicie tylko informację to będzie odpowiednia adnotacja na samym dole (typu "Za informację dziękujemy <nick>"). Osoby takie będą oczywiście odpowiednio nagradzane - Ci co będą potrafić pisać fajne teksty redaktorami, a Ci mniej rangami na forum :)

Mimo wszystko dziękuję za takie ogromne zainteresowanie - osobiście niedługo dobiję do 200 napisanych newsów, czyli jakiegoś 80% całości. Odciążenie mnie z tego obowiązku pozwoli mi zająć się kilkoma innymi bardzo ważnymi sprawami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Kombinujesz. Nie lepiej zrobić dział/temat gdzie każdy może wrzucić swoje wypociny, a my byśmy je redagowali lub nie i wrzucali na stronę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Nie, ponieważ wszystkie podania były jawne i jak pokręcisz się trochę po forum, to z łatwością je znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Zgadzam się z Joz-em. Jak ktoś nie wchodzi a chcę się starać - jego w tym już głowa.

Dla inf. można zamieścić o tym news na stronie ew. - reszta to ich wysiłek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Ok, jak wiecie - jest dogrywka. Do 7 października będą starać się o posadę piątego nowego redaktora ludzie.

Problem w tym... że nie chce mi się tego kurde czytać. I tu już wasza rola wchodzi. Demokratycznie, wszyscy ludzie którzy mają dostęp do tego działu niech głosują kto powinien zostać tym trzecim. Ja się z waszą decyzją zgodzę.

Chyba że wybierzecie MrWypiedacze, tego nie przełknę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...