Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
damian01211

Poszukuje 2 pluginów na craftbukkit

Pytanie

damian01211    0

Witam.

Jest to mój pierwszy post więc przepraszam za problemy lub z zły dział.

A więc robię z kolegami serwer. Coś ala freebuilder + survival. I potrzebuje 2 pluginów.

Jeden to taki w którym można ustalić miejsce użytkownikowi gdzie ma pozwolenie na budowę, poza tym polem już nie może.

Słyszałem że to się zwie cuboid ale nic nie znalazłem :( Więc proszę was o pomoc o plugin który jest na serwerach freebuild gdzie daje się pole użytkownikowi i tylko on tam może budować nikt inny nic na tym polu nie może zrobić.

Kolejny plugin poszukiwany przeze mnie to plugin w którym wpisuje komendę np: lock i mogę zablokować drzwi/chest/furnance. Nikt tego nie może otworzyć poza mną, mam na myśli użytkownika który wpisze lock i kliknie.

Posiadam otóż to podobny plugin jednak to nie to. Bo na drzwi trzeba mieć wybraną jakąś rzecz jako klucz do drzwi, kolejnie trzeba blokować chesty samemu zeby nikt nie mógł się dostać i potem odblokować by my sami mogli wziąść a nie oto mi chodzi no i plugin nie zawsze działa :|

Macie jakieś pomysły jakie to pluginy mogą być ? Co polecacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Becik    11

Witam.

Jest to mój pierwszy post więc przepraszam za problemy lub z zły dział.

A więc robię z kolegami serwer. Coś ala freebuilder + survival. I potrzebuje 2 pluginów.

Jeden to taki w którym można ustalić miejsce użytkownikowi gdzie ma pozwolenie na budowę, poza tym polem już nie może.

Słyszałem że to się zwie cuboid ale nic nie znalazłem :( Więc proszę was o pomoc o plugin który jest na serwerach freebuild gdzie daje się pole użytkownikowi i tylko on tam może budować nikt inny nic na tym polu nie może zrobić.

Kolejny plugin poszukiwany przeze mnie to plugin w którym wpisuje komendę np: lock i mogę zablokować drzwi/chest/furnance. Nikt tego nie może otworzyć poza mną, mam na myśli użytkownika który wpisze lock i kliknie.

Posiadam otóż to podobny plugin jednak to nie to. Bo na drzwi trzeba mieć wybraną jakąś rzecz jako klucz do drzwi, kolejnie trzeba blokować chesty samemu zeby nikt nie mógł się dostać i potem odblokować by my sami mogli wziąść a nie oto mi chodzi no i plugin nie zawsze działa :|

Macie jakieś pomysły jakie to pluginy mogą być ? Co polecacie ?

Cuboidy Daje sie w World Edit ściągnij se to. Potem wpisz w google jak sie to robi bo nie chce ci tłumaczyć.

LWC do blokowanie wpisuje się /cprivate i lewym blokowanie, blokowanie na hasło to /cpassword <hasło> aby potem odblokować to /cunlock <hasło> Możesz tym blokować chesty dispensery piecyki i drzwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...