Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. )i pisze ze mam porty zamknięte. Prosze was o pomoc jak skutecznie je odblokowac albo jak ktos chce zrobic to wejde z nim współprace. Zbieram +"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. )i pisze ze mam porty zamknięte. Prosze was o pomoc jak skutecznie je odblokowac albo jak ktos chce zrobic to wejde z nim współprace. Zbieram +"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
pawelus70

Jak odblokować porty?

Pytanie

pawelus70    0

Mam pytanie bo chciałbym założyc serwer na minecraft classic (poniewaz beta mi nie idzie patrz

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

)i pisze ze mam porty zamknięte. Prosze was o pomoc jak skutecznie je odblokowac albo jak ktos chce zrobic to wejde z nim współprace. :D

Zbieram ''+''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190

192.168.1.1

Magiczne dane logowania to w 90% przypadków admin łamane przez admin.

Jak się nie jest skończonym debilem i nie wagarowało się na lekcjach angielskiego to dalej samemu się trafi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Bo akurat magicznie mam wiedzieć jakie masz hasła do rutera.

Mieszkasz w bloku? Pomęcz admina sieci.

Domek z własnym ruterem? Ojca pomęcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

jak masz tak caly czas odpowiadac to dzieki za pomoc wiesz ? nie lubie takich odp.

Daj adres (i numer mieszkania jeśli to blok) to sam to zrobię bo widać SKYL obsługi komputera u Ciebie wysoki nie jest.

Nie rozumiem także co tobie przeszkadza w tej odpowiedzi, nie jestem superduperhax0rem żeby znać hasło do każdej sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

po co ci moj adres???

Po twoim poziomie ogarnięcia i umiejętności czytania ze zrozumieniem to będzie szybciej jeśli sam podejdę i to zrobię niż gdybym miał tłumaczyć jak wpisać 192.168.1.1 w pasek adresu, podać login i odblokować porty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Jak będę miał prawko i samochód to podjadę, widać się nie dogadamy więc opiszę najprościej jak się da.

1. Win+R>cmd>ipconfig, na samej górze, Adres IPv4 bez ostatnich 2 cyfr, 192.168.1.1, może się różnić.

2. Wpisz ten ciąg cyfr w pole adresu przeglądarki.

3. Wpisz dane użytkownika (jeśli ich nie znasz zapytaj kogoś z rodziców, może będą wiedzieć).

4. Znając życie na górze będą zakładki, Port Forwarding powinno być przy Administration lub Apps and Gaming (nie znam modelu routera więc strzelam)

5. Podaj nazwę portu, zakres (25565-25565) oraz komputer pod który jest przekierowany (adres IPv4 w IPConfig)

6. Zapisz i zrestartuj router.

I na przyszłość, nie wysyłaj obcym ludziom swojego adresu, ja akurat jestem na tyle sprawiedliwy (i leniwy) że nie wykorzystam tego przeciw Tobie, najwyżej wyślę list do rodziców D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...