Jaazik 1 Napisano 28 Wrzesień 2011 Mam taka propozycje, aby pisac w niektorych dzialach o MC trzeba podac swoj nick Minecraft, wtedy by bylo sprawdzane czy owy nick jest premium.To by bylo zabezpieczenie przed piratami. Arrgh... (ups) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zmuśmy ich też do podawania nam swojego hasła i robienie sobie zdjęć z czasoznaczkiem gdy w tle grają w Minecrafta.(jestem na nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaazik 1 Napisano 28 Wrzesień 2011 Mnie zastanawia, dlaczego ich bronisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 28 Wrzesień 2011 Mnie zastanawia, dlaczego ich bronisz?Bo mam pirata, przecież to oczywiste! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 28 Wrzesień 2011 Jestem na nie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Wrzesień 2011 Jak nie ma premium to i tak nie pogra więc ja nie widzę problemu.Poczytać sobie może, a nóż narobi to komuś smaku - i kupi minecraft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach