Zniesmak 15 Napisano 28 Wrzesień 2011 Tak, tak, tak ! Długo oczekiwane gildie już teraz mogą zaistnieć na serwerze !Będą 3 gildie, każda po 5-7 osób -Peladiusze -Hertmany-Mogjanie Wszystkie informacje na ich temat już teraz na /warp gildie Jednak poszukujemy przywódców ! Na razie do 2 gildii.Aby takim zostać trzeba wypełnić formularz poniższy po czym napisać pod tym tematem .Każda gildia będzie miała wioskę na SV i FB Formularz :Nick:Staż :Wiek:Nicki 3 osób które pomogą poprowadzić gildie :Coś o sobie:Deklaruje się że napisze Regulamin dla mojej gildii :Deklaruje się że będę wywiązywał się z obowiązków gildii : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 28 Wrzesień 2011 (edytowane) Nick: KexanStaż : ok. 3 miesiące Wiek: 14 3/4Nicki 3 osób które pomogą poprowadzić gildie : Grubszy, OverKillus, hajtinio, xJudaszxCoś o sobie: Jestem osoba pesymistyczną, dobrze nastawioną do gry, mającą często zmienny humor, "koleżeńską"(nie zawsze mi to wychodzi). Lubię sobie często powariować, ale ludzie tego nie rozumieją, przez co stracą do mnie dobre nastawienie. Lecz sądzę, że ludzie to zrozumieją i będę dobrze rozumiany i szanowany bardziej.Deklaruje się że napisze Regulamin dla mojej gildii : TakDeklaruje się że będę wywiązywał się z obowiązków gildii : TakGildia już jest Edytowane 1 Październik 2011 przez Kexan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidHard 2 Napisano 28 Wrzesień 2011 Nick:DawidHardStaż :2 mies.Wiek:14 latNicki 3 osób które pomogą poprowadzić gildie :MocioF , Gineno , jatan998Coś o sobie:Bardzo lubie wasz serwer i bardzo lubie minecrafta , gram juz dosyc dlugo w ta gre Deklaruje się że napisze Regulamin dla mojej gildii :TakDeklaruje się że będę wywiązywał się z obowiązków gildii : Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagOgnia 0 Napisano 1 Październik 2011 Formularz :Nick:MagOgniaStaż :7 dni Wiek:14Nicki 3 osób które pomogą poprowadzić gildie :Ja:P Gingeno, Hero1777Coś o sobie:Gram w MC już od dawna od wersji 1.3.1. Polubiłem tę grę na tyle ze byłem 3 razy Adminem na innych serwerach jednakże nie pisze tego żeby się pochwalić tylko powiedzieć że jestem godnym zaufania człowiekiem i jestem ogarnięty. Bardzo lubię tę serwer i postanowiłem ,że założę gidię. Tak więc proszę o gildię Hartmany z góry dziękuję Deklaruje się że napisze Regulamin dla mojej gildii :TAK a po za tym już jest napisany i można go ściągnąć pod tym linkiem :/>http://www.megaupload.com/?d=J6Y7QBGDeklaruje się że będę wywiązywał się z obowiązków gildii :TAK Będę wywiązywał się ze swoich obowiązków jak najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 4 Listopad 2011 Nick:MrJolgoStaż :chyba ok. 4 miesiąceWiek:12Nicki 3 osób które pomogą poprowadzić gildie :kamilolxd, Eminex,Mixer199Coś o sobie:Były właściciel serwera miecraft classic, były op na pirackim serwerze (miałem premium wtedy i tak) oba serwery nie stoją. Interesuje mnie prawo, gry komputerowe i muzyka technoDeklaruje się że napisze Regulamin dla mojej gildii :Napisze sie Deklaruje się że będę wywiązywał się z obowiązków gildii : Taaak to dla mnie przyjemnos ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach