DaKe 0 Napisano 28 Wrzesień 2011 Witam. Mam Acer Aspire 3690 i mi się mega tnie. Mam minecraft 1.8.1 beta i chciałbym aby ktoś mi wskazał jakie mam dać video settings i coś aby mi się tak mega nie cięło, bo się na prawde nie da grać, a bardzo mi zależy.Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 28 Wrzesień 2011 Laptop.Kup normalnego kompa.EOT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ziuteklutek 0 Napisano 7 Październik 2011 Ile masz RAM-u ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 7 Październik 2011 Procesor Celeron M 420 (1,6 GHz, 533 FBS, z 1 MB L2) Ram 512 MB DDR2 533 MHz Grafika Intel 945 GM Więc laptop to złom, pytanie o ram nic nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam. Mam Acer Aspire 3690 i mi się mega tnie. Mam minecraft 1.8.1 beta i chciałbym aby ktoś mi wskazał jakie mam dać video settings i coś aby mi się tak mega nie cięło, bo się na prawde nie da grać, a bardzo mi zależy.
Pozdrawiam!
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi