Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Link do pakietu:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Oceniajcie,na youtube , tu i wszędzie!"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Link do pakietu:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Oceniajcie,na youtube , tu i wszędzie!"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Marcinusek

Moja mapka escape-MineScapEscape1

Rekomendowane odpowiedzi

schan96    3

Tak czyli moje zastrzeżenia:

-na początku po prawej stronie rozsypane itemy

-w zasadach pisze ze nie mamy niszczyć nic oprócz diamentów czyli przestrzegając zasad nasza przygoda kończy się na I akcie

-potem na wierzy awaryjnej mamy przeskoczyć na drugi klocek na który nie da się przeskoczyć ponieważ sufit jest za nisko i już w tym momencie odechciało mi się grać.

Przepraszam za ostrą krytykę ale jeżeli coś robisz to zrób to porządnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcinusek    0

Tak czyli moje zastrzeżenia:

-na początku po prawej stronie rozsypane itemy

-w zasadach pisze ze nie mamy niszczyć nic oprócz diamentów czyli przestrzegając zasad nasza przygoda kończy się na I akcie

-potem na wierzy awaryjnej mamy przeskoczyć na drugi klocek na który nie da się przeskoczyć ponieważ sufit jest za nisko i już w tym momencie odechciało mi się grać.

Przepraszam za ostrą krytykę ale jeżeli coś robisz to zrób to porządnie.

1.Nie przepraszaj. :cool: Pomogłeś mi odkryć błędy.

2. I tamto da się przejść , przeprowadziłem test skończyłem gdzie indziej.

3.Zrobię wersje 1.2 poprawię i wersje ułatwioną.

Wystarcza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
schan96    3

Jak poprawisz błędy pobiorę jeszcze raz.

A w 2 chodzi mi o to że na początku pisze że nie niszczymy nic oprócz diamentów a w I akcie musimy zniszczyć złoto i cegłę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...