Bukal 1 Napisano 25 Wrzesień 2011 Nazwa projektu: Puszka Lech'aOsoby Zangażowane: Ja bukall Potrzebne materiały: Bloki złota, Bloki żelaza, Ciemno zielona wełna jasno zielona wełna, duzo wiaderek z lawą , szkło (nie płytki ale bloki) piasek Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Projek był wykonywany w mc chyba 1.6 czy 1.7 coś takiego przezemnie oczywiście był wykonywany na singeplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 25 Wrzesień 2011 Hm... dość kontrowersyjne jak na serwer ogólnie dostępny zwłaszcza dla osób o małej kwalifikacji wiekowej...Wole w tej sprawie nie podejmować decydującego głosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukal 1 Napisano 25 Wrzesień 2011 Moge zrobic puszke np po jakims napoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 25 Wrzesień 2011 Nazwa projektu: Puszka Lech'aOsoby Zangażowane: Ja bukall Potrzebne materiały: Bloki złota, Bloki żelaza, Ciemno zielona wełna jasno zielona wełna, duzo wiaderek z lawą , szkło (nie płytki ale bloki) piasek Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Projek był wykonywany w mc chyba 1.6 czy 1.7 coś takiego przezemnie oczywiście był wykonywany na singeplayernie nalezę do tego serwera ale jestem na TAK xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 25 Wrzesień 2011 Hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon5310 0 Napisano 26 Wrzesień 2011 Nie no, zawsze możesz zrobić puszkę po pepsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 26 Wrzesień 2011 Bukal czy na prawdę myślisz że jestem głupi i nie zobacze tego że zarąbałeś ss z googla i podałeś że to twoje?Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. + Dla ciebie że udało ci się to wyciąć, co jest na prawdę nie lada wyczynem 10 sekundowym.Czekam na twój pomysł, TWÓJ screen.Na razie jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukal 1 Napisano 26 Wrzesień 2011 Omgf koles robiłem to już nie jednokrotnie a ja nie myśle że ty jesteśgłupi tylko nei chce mi się robićczegoś , co może i tak zostać odżucone jeśli Administracja chce wrzucę swój projekt chodzi mi o sam pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 26 Wrzesień 2011 Mi osobiście się podoba tak więc jestem natak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukal 1 Napisano 27 Wrzesień 2011 Dobra czy może ktośw końcu podjąć decyzję ? i wyznaczyć miejsce dać materiały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 27 Wrzesień 2011 Wybierz tigera albo redbull-a xdI zrób to na fb first... jak bd git to się przeniesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Synsyl 0 Napisano 31 Grudzień 2011 Ojjj ... Bukalu Bukalu ... byłem ciekaw reakcji jak po wstawieniu screena przez marcinka (na kwejku) z naszego projektu ... ale spoko nie Ty pierwszy jestes który wpadł na tak "inteligenty" pomysl i wrzucic kogos projekt jakos swoj ... no wiec tak projekt łatwo zrobic w jakies 5 dni (jesli nie wypadnie jakis problem np. spalenie puszki) ... zainteresowanym moge wysłać wiecęj screenow . Dziekuje i pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 31 Grudzień 2011 Jestem na... tara tara tara ta... TAK TAK i jeszcze raz TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Gluza 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Dzięki Synsyl za tego posta. Nic innego jak kolejna osoba przypisuje sobie nasz projekt. Szczyt chamstwa. Trochę własnej kreatywności jeszcze nikomu nie zaszkodziło.Również dla zainteresowanych mogę wrzucić screeny z budowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Synsyl 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Oooo C_inek .. Siemanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Synsyl 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Kiedy następne ciekawe projekty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 4 Luty 2012 A mnie się pomysł podoba chociaż nie jestem pełnoletnia. Ale to prawda, lepiej by było gdybyś zrobił np. po coli, pepsi lub fancie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach