Breaker432! 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 Jak w temacie. Jeszcze wczoraj miałem tam swój dom a dziś wpisując /home pojawiam się na działce ,,Wolne". Miałem tam pełno rzeczy, gdyż to był mój główny dom. Można było uprzedzić o tym, ze będzie usuwana, przynajmniej zabrałbym swoje rzeczy... Jeśli to możliwe chciałbym prosić o przywrócenie działki ( Albo chociaż wytłumaczenie dlaczego została usunięta ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 25 Wrzesień 2011 Na jakim osiedlu była ta działka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker432! 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 na osiedlu Siti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 26 Wrzesień 2011 w takim razie radził bym się zgłosić do Green-a. 2 dni temu coś zmieniał na tym osiedlu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker432! 0 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszę się do niego jak go zobaczę na serwerze, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach