Gość MrMatiPL Napisano 24 Wrzesień 2011 Witam mój nick w grze to MrMatiPL i prosze o un ban ponieważ niewiem za co on był to było tak ...Chodze sobie po targu i chciałem sprawdzić komęde /zablokuj bo niewiedziałem co ona daje .przeczytałem co tam pisało i poszłem dalej . Zauwazyłem cobble stone tanio i kliknełem na znak .niewiedziałem co sie stało .aż tu nagle patrze You are banned . Prosze o wyjaśnienie i o UNBAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 24 Wrzesień 2011 Gdybyś czytał co było napisane na czacie to wiedziałbyś że ban na 24 h za złamanie regulaminu piaskownicy. Tak więc jutro o 16 ktoś powinien ci zdjąć tego banana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MrMatiPL Napisano 24 Wrzesień 2011 Gdybyś czytał co było napisane na czacie to wiedziałbyś że ban na 24 h za złamanie regulaminu piaskownicy. Tak więc jutro o 16 ktoś powinien ci zdjąć tego banana.Hmm jakie złamanie regulaminu ? zrobiłem tak tylko raz ... potem ogarnełem że tak niemożna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MrMatiPL Napisano 24 Wrzesień 2011 Gdybyś czytał co było napisane na czacie to wiedziałbyś że ban na 24 h za złamanie regulaminu piaskownicy. Tak więc jutro o 16 ktoś powinien ci zdjąć tego banana.Hmm jakie złamanie regulaminu ? zrobiłem tak tylko raz ... potem ogarnełem że tak niemożna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach