djarti2002 0 Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam, chcialbym sie zapytac czy moge dostac pozwolenie od Administratora o domek poza miastem.Prosze o odpowiedz. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 22 Wrzesień 2011 Chyba troche zły dział (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djarti2002 0 Napisano 23 Wrzesień 2011 Mod michiz mi powiedzial ze w tym dziale jak nie to powiedz jaki dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 23 Wrzesień 2011 To wpierw Ty mi powiedz który serwer. Bo piszesz na forum ogólnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 23 Wrzesień 2011 Dokładnie. Czekam 24h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djarti2002 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 serwer zwykly minecraft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Wrzesień 2011 Serwer Minecraft.pl nie należy wbrew pozorom do Minecraft.plMamy tutaj 7 serwerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djarti2002 0 Napisano 26 Wrzesień 2011 jak sie loguje to pisze witaj na serwerze freebulid.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Asgaroth da Fae Napisano 26 Wrzesień 2011 Przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 27 Wrzesień 2011 Wypełnij formularz - nie zapytanie samopas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach