cielii 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 Jestem ciekawy co za DEBIL bo inaczej tego nazwac nie mozna wymysli wypadanie tych kuleczek expa po kazdym dedziem musze czekac dokladnie 23min i 34 sec liczylem na stoperze zanim zbierze mi to g.... oczywiscie trace wszystkei itemybo nie mgoe ich zebrac. PO CO TO? skoro ten glupi exp nic nie daje? ktos to wytlumaczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Wrzesień 2011 Emmm... dlaczego musiałeś czekać? Exp może służyć na np. "Hej laska zobacz ile mam expa!" czyli dla szpanu i w 1.9 będzie "właściwe" zastosowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cielii 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 EEE musze czekac bo zanim mi wyzbiera te glupie kulki to zamula caly server. server kupiony i postawiony n prywatnym hostingu nie w domu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 19 Wrzesień 2011 To nie giń. Grając na hardzie w patchu 1.8 nie zginąłem ani razu bo boje się, że będę miał tak jak ty ;p. Mam motywacje by przeżyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Wrzesień 2011 Oby na serwerach na stronie exp był wyłączony, bo z waszych relacji... będzie klapa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cielii 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 boze tu same dzieci siedzia??... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 19 Wrzesień 2011 Patrząc po ludziach którzy zakładają tematy, takie jak ten. Tak, większość to dzieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubpica 0 Napisano 2 Październik 2011 OMG !!! Mam to samo ! gdy wejdę na mojego serwa to cały się tnie i miliard kulek expa w ciebie wlatuje ! .. ten EXP psuje mi serwa całego ! nie da się tego jakoś naprawić albo usunąć EXP'a ? serwer mam kupiony naZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkour3 0 Napisano 2 Październik 2011 Bez sensu dalej ciągnąć ten temat, skoro wiadomo ( według wypowiedzi większości ), że po h....uśtawkę nam EXP, które nie ważne jakby na to patrzeć nic nam nie daje, oprócz jakiejś tam satysfakcji - i tak nie widać twojego levla ! Krótko mówiąc, zamknijmy wreszcie ten bezsensowny temat ^,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 2 Październik 2011 Ta dyskusja będzie miała sens po wyjściu 1.9, co już ktoś tam wyżej powiedział.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - przykład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 3 Październik 2011 głupi pomysł z tymi kulkami- lagują serwery, noobki mogą ci ukraść ekspa no i jak w fable...możesz nie zebrać wszystkich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach