Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
cielii

Exp

Rekomendowane odpowiedzi

cielii    0

Jestem ciekawy co za DEBIL bo inaczej tego nazwac nie mozna wymysli wypadanie tych kuleczek expa po kazdym dedziem musze czekac dokladnie 23min i 34 sec liczylem na stoperze zanim zbierze mi to g.... oczywiscie trace wszystkei itemybo nie mgoe ich zebrac. PO CO TO? skoro ten glupi exp nic nie daje? ktos to wytlumaczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Emmm... dlaczego musiałeś czekać? Exp może służyć na np. "Hej laska zobacz ile mam expa!" czyli dla szpanu i w 1.9 będzie "właściwe" zastosowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cielii    0

EEE musze czekac bo zanim mi wyzbiera te glupie kulki to zamula caly server. server kupiony i postawiony n prywatnym hostingu nie w domu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Oby na serwerach na stronie exp był wyłączony, bo z waszych relacji... będzie klapa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kubpica    0

OMG !!! Mam to samo ! gdy wejdę na mojego serwa to cały się tnie i miliard kulek expa w ciebie wlatuje ! .. ten EXP psuje mi serwa całego ! nie da się tego jakoś naprawić albo usunąć EXP'a ? serwer mam kupiony na

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Darkour3    0

Bez sensu dalej ciągnąć ten temat, skoro wiadomo ( według wypowiedzi większości ), że po h....uśtawkę nam EXP, które nie ważne jakby na to patrzeć nic nam nie daje, oprócz jakiejś tam satysfakcji - i tak nie widać twojego levla !

Krótko mówiąc, zamknijmy wreszcie ten bezsensowny temat ^,-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Ta dyskusja będzie miała sens po wyjściu 1.9, co już ktoś tam wyżej powiedział.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- przykład :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
thd552    7

głupi pomysł z tymi kulkami- lagują serwery, noobki mogą ci ukraść ekspa no i jak w fable...możesz nie zebrać wszystkich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...