Falstaff 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam, mam pytanie. Czy da się zmienić tryb już istniejacej mapy na inny. Czyli czy moge zmienic z Survival Mode na Creative Mode ? Nie chce od nowa tworzyć mapy, tylko zmienić juz istniejącą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Nie jestem w 100% pewny, ale chyba się niestety nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. /gamemode <creative|survival|1|0> - Changes the World game mode to creative or survival Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Crafterowiec 5 Napisano 25 Wrzesień 2011 Możesz też zrobić kopie mapy i chyba wtedy możesz wybrać tryb gry, ale nie jestem pewny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Pondiker 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 prosze bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 pawelus70 0 Napisano 26 Wrzesień 2011 Nie wiem dokladnie jak to teraz jest w 1.8.1 ale z tym to problem bedzie bo to dwa rózne tryby gier. ale z tego co wiem to zrób kopie mapy na creative i wez ja wgraj na survival. to chyba bedzie dobrze Zbieram Plusy "+" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam, mam pytanie. Czy da się zmienić tryb już istniejacej mapy na inny. Czyli czy moge zmienic z Survival Mode na Creative Mode ? Nie chce od nowa tworzyć mapy, tylko zmienić juz istniejącą
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi