mietek12 0 Napisano 6 Grudzień 2020 Nie mogę wydobyć ani postawić jakiegokolwiek bloku, bloku drewna, rudy minerału, ziemi. Z ekwipunku można przesunąć do skrzyni wszystko, można na stole rzemieślniczym utworzyć nowy przedmiot, ale nie można go postawić w określonym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dovsan 1 Napisano 7 Grudzień 2020 Czy masz wybrany tryb Przygodowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mietek12 0 Napisano 17 Grudzień 2020 Był tryb przetrwania, inna osoba pomieszała komendami i wyłączyła grę. Doszedłem do tego i przywróciłem grę. Dzięki za zainteresowanie. Ale straciłem w ten sposób parę godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie mogę wydobyć ani postawić jakiegokolwiek bloku, bloku drewna, rudy minerału, ziemi. Z ekwipunku można przesunąć do skrzyni wszystko, można na stole rzemieślniczym utworzyć nowy przedmiot, ale nie można go postawić w określonym miejscu.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi