Pirrllott 0 Napisano 10 Listopad 2020 Witam. Kupiłem minecrafta na stronie minecraft. Zainstalowałem i jest ok, konto zarejestrowałem na siebie. Teraz pojawił się problem. Grę kupiłem swoim dzieciom w wieku 8 i 9 lat aby mogli sobie pograć. Każde z nich chce swojego skina i swoją nazwę a tu okazuje się że aby zrobić im konto trzeba kupić tą grę jeszcze dwa razy. Chyba że coś przeoczyłem. Jeśli tak, to proszę o pomoc. Chodzi mi o to, by dzieci mogły sobie przełączyć profil na swój i grali na swoim. Przecież nie będę kupował na jeden komputer trzech gier. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dovsan 1 Napisano 10 Listopad 2020 Może być problem... Ze skinem nie ma problemu wystarczy przełączać w launcherze. Gorzej z nazwą użytkownika bo ją można zmienić raz na miesiąc, u dzieci lepiej sprawdziłby się launcher non-premium tu można zmienić nazwe użytkownika kiedy się chce ale za to nie można zmienić skina bo takowych poprostu tam nie ma oraz grać na serwerach premium. Niestety co się kupi to się nie odkupi trzeba dzieciom powiedzieć że nazwy użytkownika nie można tak poprostu zmienić, jak już mówiłem z skinem nie ma problemu. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirrllott 0 Napisano 15 Listopad 2020 W dniu 10.11.2020 o 20:41, Dovsan napisał: Może być problem... Ze skinem nie ma problemu wystarczy przełączać w launcherze. Gorzej z nazwą użytkownika bo ją można zmienić raz na miesiąc, u dzieci lepiej sprawdziłby się launcher non-premium tu można zmienić nazwe użytkownika kiedy się chce ale za to nie można zmienić skina bo takowych poprostu tam nie ma oraz grać na serwerach premium. Niestety co się kupi to się nie odkupi trzeba dzieciom powiedzieć że nazwy użytkownika nie można tak poprostu zmienić, jak już mówiłem z skinem nie ma problemu. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Czyli alby mieli oryginalną grę i aby mieli swoje skiny i nicki, musze kupić kolejną grę. Trochę to bez sensu ale cóż Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach