warprox 0 Napisano 26 Październik 2020 pamięta ktoś prohajty taki serwer minecraft? Jeśli tak to co sie z nim stało nadal istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Cwaaniak 0 Napisano 12 Grudzień 2020 ten serwer został zamknięty parę lat temu a jego właściciel zrobił nowy serwer o nazwie feerko.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kaya325 0 Napisano 16 Wrzesień 2022 Ja grałam, ale dużo spomnien lol, niestety pamietam ze było dużo cheatow , właściciel każdemu polecił ze mogą cheatowac pare dni przed zamknięciem serweru i dawał im pomysły. Pamietam to bo się jego zapytałam na Skypie (chyba prawdziwie imię Patryk??) i powiedział mi ze nie obchodzi go tem server bo już miał nowy gotowy. smutno mi było bo byłam bardzo bogata na tym serwie, 3 konta elita i chyba 1 ten co był na czerwono ranga? Miałam dużo setow 127 i kupiłam dużo tych losów przez SMS. Miałam tez „potka 127” która oznaczało Że nie da się zginąć a można zabić 1 hitem kogoś innego. (Wiec mnie denerwowało ze każdy teraz mial cheaty „ DD XD XD pmietam tez pare nickow. Super czasy. kiedys byłam na takiej stronie o prohajtach i pamietam ze moje konto było #2 w najwiecej godzin pogrannych, a moje inne konto chyba #5? Lub4? I tu się znalazłam na ten forum pozdrawiam XxHannahxX mój stary nick na servie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 karolcia73919 0 Napisano 13 Listopad 2024 Serwer niestety nie działa, a żal bo fajnie się grało. Może ktoś mnie kojarzy, nick polskiminegracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 szyneczka123 0 Napisano 16 Maj 2025 W dniu 13.11.2024 o 22:49, karolcia73919 napisał: Serwer niestety nie działa, a żal bo fajnie się grało. Może ktoś mnie kojarzy, nick polskiminegracz Tak! Pamiętam cię. ja grałem pod nickiem totoek2194. mega dziwne ze jeszcze pamiętam takie rzeczy jak nicki z serwerów mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamięta ktoś prohajty taki serwer minecraft?
Jeśli tak to co sie z nim stało nadal istnieje?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi