warprox 0 Napisano 26 Październik 2020 pamięta ktoś prohajty taki serwer minecraft? Jeśli tak to co sie z nim stało nadal istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Cwaaniak 0 Napisano 12 Grudzień 2020 ten serwer został zamknięty parę lat temu a jego właściciel zrobił nowy serwer o nazwie feerko.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kaya325 0 Napisano 16 Wrzesień 2022 Ja grałam, ale dużo spomnien lol, niestety pamietam ze było dużo cheatow , właściciel każdemu polecił ze mogą cheatowac pare dni przed zamknięciem serweru i dawał im pomysły. Pamietam to bo się jego zapytałam na Skypie (chyba prawdziwie imię Patryk??) i powiedział mi ze nie obchodzi go tem server bo już miał nowy gotowy. smutno mi było bo byłam bardzo bogata na tym serwie, 3 konta elita i chyba 1 ten co był na czerwono ranga? Miałam dużo setow 127 i kupiłam dużo tych losów przez SMS. Miałam tez „potka 127” która oznaczało Że nie da się zginąć a można zabić 1 hitem kogoś innego. (Wiec mnie denerwowało ze każdy teraz mial cheaty „ DD XD XD pmietam tez pare nickow. Super czasy. kiedys byłam na takiej stronie o prohajtach i pamietam ze moje konto było #2 w najwiecej godzin pogrannych, a moje inne konto chyba #5? Lub4? I tu się znalazłam na ten forum pozdrawiam XxHannahxX mój stary nick na servie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 karolcia73919 0 Napisano 13 Listopad 2024 Serwer niestety nie działa, a żal bo fajnie się grało. Może ktoś mnie kojarzy, nick polskiminegracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamięta ktoś prohajty taki serwer minecraft?
Jeśli tak to co sie z nim stało nadal istnieje?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi