slooikk 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 Siema, na oryginale uptade zrobiłem dziś do 1.8. Zadziwiła mnie jedna rzecz - baardzo nisko w oceanie znalazłem przestrzeń przy której normalnie można budować i oddychać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 14 Wrzesień 2011 Gdybyś był na czasie to byś wiedział że zmienili generator, możesz przy tworzeniu świata wyłączyć te badziewia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slooikk 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 Minecrafta odpaliłem po pół roku, przekonały mnie wioski. Nie najeżdżaj mi tu na ambicje, bo ja mam to głęboko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukOle 4 Napisano 23 Wrzesień 2011 Pomyślałem, że nie warto tworzyć nowego tematu, więc:W trybie Creative da się przebić każdy klocek w sekundę, nawet bedrocka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 24 Wrzesień 2011 da się przebić każdy klocek w sekundę, nawet bedrocka !Iiiii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cruzeeN 0 Napisano 24 Wrzesień 2011 Tak, jeśli ktoś grał w classica to wie . Ale raczej każdy się już kapnął, że tak można więc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach