Wooshko 1 Napisano 13 Wrzesień 2011 1.Nazwa projektu:Kompleks Sportowy do Igrzysk2.Opis projektu:Igrzyska Olimpijskie - największe wydarzenie sportowe na świecie. Tysiące sportowców zmaga się w wielu konkurencjach, walcząc o medale. Mój to wybudowanie kompleksu olimpijskiego, na terenie którego będą się odbywały konkurencje. Igrzyska jako event, mógłby trwać np. 3 dni, raz na miesiąc. Każdego dnia odbywałyby się różne konkurencje. Na Igrzyskach będą odgrywane konkurencje z normalnych Igrzysk, ale także minecraftowe(spleef itp.). Żeby urozmaicić grę każdy z graczy będzie mógł reprezentować wybrany przez siebie kraj, którego flaga o wymiarach 2x3 będzie wywieszona za nim podczas koronacji.3.Osoby zaangażowane :Wooshko(pewnie ktoś mi będzie jeszcze pomagał )4.Potrzebne materiały:Gigantyczny teren, a o konkretne rzeczy będę prosił przy budowie, bo będzie tego duużo5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kompleks będzie wybudowany podobnie do tego, tylko, że będzie o wiele więcej konkurencji, ale ulice będą się rozchodzić, obok nich będą miejsca na konkurencjeKonkurencjeKajakarstwo(górskie i klasyczne)Biegi( na 100 400 oraz 4x100 klocków)WspinaczkaSpleefPływanie( 50, 100 oraz 4x50 klocków)Rzut KlockiemPig RodeoSumoWipeoutŁucznictwoSkoki do wodyBoksSzermierkaCurlingŁyżwiarstwoMożna dorzucać własne pomysły konkurencji, rozpatrzę :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 13 Wrzesień 2011 O ile nie będziesz zrzynał projektu a zrobisz własny - jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 14 Wrzesień 2011 mam już własny pomysł na rozgrywanie i areny, nie będzie zrzynania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 po prostu nice jak chcesz to bym tobie pomogl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach