nightclaver 0 Napisano 12 Wrzesień 2011 Witajcie, mam problem zwiazany z FPS. Chodzi o to, ze mam od 3 fps do 10 prosze pomozcie mi Parametry mojego kompa : Intel ®Pentum® D CPU 2.66GHz 2.67GHz1,96 GB RAMIntel ® G41 Express Chipset Intel ® 4 Series Express Chipset FamilyRozmiar pamieci 1024 MBSystem Windows XP Home Edition Wersja 2002 dodatek Service Pack 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 12 Wrzesień 2011 Masz drewnianego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Szczurek Toficer Napisano 12 Wrzesień 2011 UP: To raczej niczego nie wniosło, to poprostu widać ^^Ustawienia grafiki na najsłabsze (grafika fast, zasięg widzenia tiny, ustawienie Max FPS), polecam też programik MC Patcher - też zgarniesz kilka FPS.Ale to raczej przypadek wagi ciężkiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 12 Wrzesień 2011 Ale mnie szlag jasny trafia gdy widzę że człowiek WIE ŻE JEGO KOMPUTER TO ZŁOM a marudzi na NISKI FRAMERATE, NOSZ KUŹWA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 griszagen 1 Napisano 12 Wrzesień 2011 Nie sztuka wydać 8457394758394739 zł i nie umieć wykorzystać maszyny. Sztuka uruchomić coś na czymś na czym wydaje się nie mieć szans chodzić.Co do sprzetu - mało pamięci i nie wiadomo co z grafą. Poza tym mc powinien chodzić w miarę. Trzeba tylko powalczyć z softem - optymalizacja systemu nowa java itp.Na swoim poprzednim sprzecie ( jednordzeniowy Athlon 3200+, 3gb ram gf9600 ) śmigał nawet żwawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Becik 11 Napisano 12 Wrzesień 2011 ja mam troche lepszy ma juz jakies 5 lat i fpsów ma zawsze gdzies po 80. Może masz aplikacje które działają w tle i zrzerają znaczną część ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 12 Wrzesień 2011 Nie sztuka wydać 8457394758394739 zł i nie umieć wykorzystać maszyny. Sztuka uruchomić coś na czymś na czym wydaje się nie mieć szans chodzić.Za 8kzł masz masakratora z 3 gigowym GTX580, i7 i 8GB ramu etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 griszagen 1 Napisano 12 Wrzesień 2011 Wiem - sam mam taką maszynę obecnie, ale nie dla każdego jest to dostępne/potrzebne. A MC pójdzie spokojnie na 1core sensowny ram i grafika - kwestia dobrania javi i popracowania nad softem.BTW. niemalże odpaliłem mc na netbooku Atom w Samsungu N450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 nightclaver 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 Kurde, ja jestem swiezo po formacie ;/ i gram na tych ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witajcie, mam problem zwiazany z FPS. Chodzi o to, ze mam od 3 fps do 10
prosze pomozcie mi 
Parametry mojego kompa :
Intel ®
Pentum® D CPU 2.66GHz 2.67GHz
1,96 GB RAM
Intel ® G41 Express Chipset
Intel ® 4 Series Express Chipset Family
Rozmiar pamieci 1024 MB
System Windows XP Home Edition Wersja 2002 dodatek Service Pack 2
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi