Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kitkat

nigh club

Rekomendowane odpowiedzi

kitkat    0

1.Nazwa projektu:night club

2.Opis projektu:chcialbym zrobic club nocny w ktorym beda imprezy 2 razy w tygodniu po mniejwiecej 30 minut zrobilbym bar samoobslugowy oraz wyznaczylbym DJ moze nawet czasem karaoke (przez team speek) uwazam ze to bedzie wspaniala zabawa :) zbudowane bedzie z kolorowej welny

3.Osoby zaangażowane:kitikat4 a kto bedzie jeszcze chcial prosze pisac podania tak:

imie:

czy posiadasz team speak:

4.Potrzebne materiały:niechce prosic o poszczegulne materialy tylko bym prosil albo o pozwolenie uzywania toomanyitems lub /i albo pieniadze

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):bedzie to kolorowy budynek zbudowany z welny w srodku bedzie "mata do tanca" ,scena karaoke,toaleta.bar,osprzet DJ'a i miejsca na posiedzenie :)

mam nadzieje ze sie podoba pozdrawiam

kitikat4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Byłby to bardzo dobry pomysł lecz wszelkie gllowstone migające itp. nie moga być ;) Laguje to strasznie .

Jesli bedzie bar samoobsługowy to Cały budynek musi być z własnej wełny itp ;)

Jednak pomysł fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Nie powiem, pomysł oryginalny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Z 1 imprezy już jest filmik! :)

zainteresowani linkiem pisać na priv bo nie bd zamieszczać tego tutaj gdyż ktoś stwierdził że to "nic specjalnego" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kitkat    0

cgce ten klub zrobic prosty i elegancki a zarazem oryginalny niema byc tam jakis mehanizmow (oprucz drzwi czyli 4 pistony na wajhe) niechce robic byczej hali jak topskin ale bym zrobil 2 pietra 1 miejsce do tanca a 2 taras widokowy na impreze razem z barem , dostep do toomanyitem by sie przydal bo niechce craftowac nic oprucz zeczy do budowli bo nie mam zamiaru oszukiwac na moim ulubionym serwie :) bo wiem ze za to ban na ho ho

PS. nie bede robil filmow bo juz sa jak to krwawic powiedzial i ze to nic specjalnego a wiec jesli dostane pozwolenie na budowe bede szukal pracownikow (z 5)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Jestem za stary by tu dalej ripostować... Idę pomęczyć kogoś innego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...